Ultima actualizare: azi, 20:39
Locale

Ileana Blidar şi-a depus candidatura pentru Colegiul 2

candidatura-ileana-blidar-(10)Însoţită de zeci de membri PDL şi de o parte a conducerii centrale a partidului, preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a PDL Satu Mare, Ileana Blidar, şi-a depus astăzi candidatura pentru postul de deputat din Colegiul 2.

Astăzi am venit să depunem candiatura colegei noastre, cea mai bună dintre oamenii pe care-i avem, care va câştiga colegiul 2, împreună cu Andreea Paul făcând o echipă pentru Satu Mare. Nu am pus să candideze trădătorii, cum au făcut alţii de la alte formaţiuni politice pentru că cei care-şi trădează familia politică și îşi trădează judeţul, mai este un mic pas până îşi trădează ţara”, a spus preşedintle PDL Satu Mare, Petre Mureşan.

Nu pot să fiu decât mândră că am o echipă extraordinară care mă susţine, îl am alături pe viitorul preşedinte al României, pe doamna Monica Macovei care mă susţine. Întotdeauna sperăm că va învinge binele“, a declarat Ileana Blidar.

Dacă mai este loc în politica românească de profesionalism, de voinţă, de caracter atunci mai este loc şi pentru Ileana Blidar. Rog sătmărenii din Colegiul 2, trădaţi deja de USL şi de fostul deputat Silaghi, să-şi dea votul de încredere pentru Ileana Blidar. Ştiu ce vorbesc, nu pun mâna pe un om în care nu cred. Cred foarte tare în forţa ei de a face ceea ce trebuie în Colegiul 2. Împreună ne-am propus să ducem Satu Mare în fruntea ţării şi tare mult avem de lucru că suntem aproape codaşi“, a spus Andreea Paul.

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, a spus că în Parlament Satu Mare este reprezentat doar de Andreea Paul, ceilalţi fiind neauziţi, nevăzuţi.

Cred că astăzi am făcut un pas important înainte ca Satu Mare să mai aibă un parlamentar adevărat acolo la Bucureşti, alături de Andreea Paul, Ileana Blidar vor face o politică puternică pentru sătmăreni. Propunem numai oameni competenţi, e o formă de respect față de electorat“, a spus Predoiu.

Europarlamentarul Monica Macovei nu a ratat ocazia de a aminti de colegul ei, Ovidiu Silaghi.

Eu sunt colegă în Parlamentul European cu domnul Silaghi, care ca să scape de problemele penale aici s-a mutat în Parlamentul European ca să fie nevoit DNA-ul să ceară de acolo aprobare pentru urmărire penală. Acum înţeleg că iarăşi vrea să candideze pentru Satu Mare. E o ruşine pentru PNL să pună un asemenea candidat şi sunt convinsă că Satu Mare nu vrea un deputat care fuge de justiţie“, a declarat Monica Macovei.

 

14 comentarii

 1. stolo Răspunde

  Pana si ipocrita de Paul rade de propria lor candidata. Uitativa la ea ce fatarnicie de la Vass au lasat-o toate simturile de se lizeste intruna cauzand o frumusete lapidara doar se numea Vass. Asta rade si cand nu trebuie prost obicei domnisoara credeam totusi ca aveti si momente lucide nu doar ipocrizie.

 2. ovi Răspunde

  PDL a devenit un partid al osenilor penibili! nu va intereseaza sa va luptati cu puterea ,ci doar sa va salvati pielea! marea voastra spaima. e Babasan! Pe care l-ati vandut pentru 60 ooo de lei

 3. Houdonfer Răspunde

  Hat da celalt ipocrit Ardelean cauta cu Govor ca nu vad la imagine numa ghile cu cela gozma care nu platit cotizatia pe partidule lui.

 4. Băbășan Sergiu Lucian Răspunde

  Stimată doamnă Ileana Blidar vă urez mult succes în cursa electorală din Colegiul 2 și transmit salutări doamnelor din OFPDL Satu Mare.

 5. Houdonfer Răspunde

  Pe Laura Bota pentru ca s-a implicat in pdl devenind incomoda pentru afacerile imperiului Muresan Ghilea Ardelean ati trecut la marginalizarea ei, iar acum v-a surclasa pdl-ul la procentele votului. Ei ce sa faci acum e cosmarul trioului pdl-ist asta e cand interesele primeaza Blaga pe Vass o marcheaza iar dupa alegeri trioul decoleaza chiar si proprii membri si electorat e scarbit de atitudinea josnica a propriilor interese. Asadar si ai vostri se dau cu Bota.

 6. pdl-ist Răspunde

  Babasane noi pedelisti te cunoastem cu tertipurile tale succes si tie dupa cum vad udmr-ului pmp-ului pnl-ului nu le-ai tranamis. A poate credeai ca rupi din electoratul pdl ca nu ar fi asa disciplinizat.

 7. pedelista Răspunde

  Mare pacat ca MRU se afiseaza cu oameni de talia lui Sergiu Babasan un am care a iscat scandaluri peste totvpe unde a fost ,noi femeile dinOFDL nu vrem decat sa se lamureasca satmarenii cu parsivitatea ta si sa nu iroseasca voturi pe tine (SERGIU BABASAN).

 8. Colegiul 2 Răspunde

  Sergiu, numai e la cine sa transmiti salutari caci numai sint in organizatie femeile care s-au obosit sa-ti faca campanie.S-au cam lasat de campanii si organizatii, scirbite fiind de slaba prestatie al actualei OFPDL, municipiu.

 9. Ghile Răspunde

  Ce caractere demne de filmele pdl, Vass sparge organizatia, Claudiu Ardelean a demisionat din cauza ei care o sustine pe pmp-ista Laura Bota. Dar Ardelean Claudiu a demisionat si pentru doleantele lu Govor, afacerile lorn erau compatibile. Bravos Vass si Ardelean votam pmp am inteles cat poate pdl.

 10. pizi Răspunde

  Cine canfideaza la PMP?am inteles ca numai cine nu vrea nu o are ,este C…….A orasului asa ca votati daca doriti si proasta si c…. a.pofta buna …la PmP.

 11. avram Răspunde

  domle, vreau sa-i vad intr-o emisiune electorala pe blidar, babasan si laura Bota. eu cred ca ar trebui sa ne organizam , sa facem o petitie online si sa cerem raspicat asta! E in interesul tuturor sa-i vedem cat sunt de buni!

 12. dumitru Răspunde

  Nu mai afisati zambetul acela prefacut cand va intalniti cu oamenii, oricum nu ii puteti convinge ca veti face ceva pentru ei.
  Va tot legati de Silaghi ca e traseist, dar nu va laudati cu faptul ca ati plecat de la PNL la PDL cand ati vazut ca puteti apuca acolo un ciolan.
  Putina decenta nu v-ar strica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Naşul Radu Moraru vine la Sâmbra Oilor

Radu Moraru, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la europarlamentare vine la Sâmbra Oilor. Jurnalistul va fi însoţit de staff-ul lui...

Închide