PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ioan Mircea Pașcu, ales membru de onoare în grad de Comandor

Europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu a fost distins astăzi cu titlul de “Membru de onoare în Grad de comandor” al Ordinului Militar din România, alături de prorectorul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Satu Mare, Gavrilă Ardelean. Acesta au depus jurământul pe o Biblie veche de 100 de ani și i-a fost înmânată o diplomă inscripționată pe o hârtie veche de 200 de ani.

Manifestarea dedicată europarlamentarului sătmărean Ioan Mircea Pașcu, vicepreşedinte al Comisiei de Afaceri Externe a Parlamentului European şi membru în Delegaţia pentru relaţiile cu Adunarea Parlamentară a NATO, respectiv prorectorului Universităţii de Vest Vasile Goldiş, Gavrilă Ardelean, s-a desfășurat în aula Vasile Lucaciu a Universităţii de Vest Vasile Goldiş Arad – Filiala Satu Mare.

Prezenți la acest eveniment au fost prefectul Eugeniu Avram, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, chestorul Vasile Ciocan, conferenţiar universitar doctor al Universităţii de Vest Vasile Goldiş, profesorul universitar doctor Claudiu Porumbăcean, conferenţiarul universitar doctor Mircea Teodoru.

Festivitatea de acordare a demnităţii a fost conferită de către preşedintele Ordinului din România, colonelul dr. ing. Adrian Constantin.