Ultima actualizare: azi, 13:22
Locale

Ioan Mircea Pașcu, ales membru de onoare în grad de Comandor

Ioan Mircea Pascu (39)Europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu a fost distins astăzi cu titlul de “Membru de onoare în Grad de comandor” al Ordinului Militar din România, alături de prorectorul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Satu Mare, Gavrilă Ardelean. Acesta au depus jurământul pe o Biblie veche de 100 de ani și i-a fost înmânată o diplomă inscripționată pe o hârtie veche de 200 de ani.

Manifestarea dedicată europarlamentarului sătmărean Ioan Mircea Pașcu, vicepreşedinte al Comisiei de Afaceri Externe a Parlamentului European şi membru în Delegaţia pentru relaţiile cu Adunarea Parlamentară a NATO, respectiv prorectorului Universităţii de Vest Vasile Goldiş, Gavrilă Ardelean, s-a desfășurat în aula Vasile Lucaciu a Universităţii de Vest Vasile Goldiş Arad – Filiala Satu Mare.

Prezenți la acest eveniment au fost prefectul Eugeniu Avram, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, chestorul Vasile Ciocan, conferenţiar universitar doctor al Universităţii de Vest Vasile Goldiş, profesorul universitar doctor Claudiu Porumbăcean, conferenţiarul universitar doctor Mircea Teodoru.

Festivitatea de acordare a demnităţii a fost conferită de către preşedintele Ordinului din România, colonelul dr. ing. Adrian Constantin. 

4 comentarii

 1. risuplinsu Răspunde

  ceremonie intre comunisti ..scuzati…fosti PCR- isti….ce a facut pascu pentru satmar???inafara de ceva pile puse la anumiti apropiati pentru consultatii la medici renumiti? concret,ceva?

  • mutu Răspunde

   @rasumulii:mare bou esti!

   • alex Răspunde

    Mai gunoaie comuniste da ce ranguri va da ti uni altora!!!!!!!!!!!!!!(Mai Mutu …????te crezi destept?????????????mars la munca 8 ore si dupa hai si fa elogii la Hoooooooooti si distrugatorii astia comunisti!!!Nu mai incerca sa jignesti ce i ce comenteaza aici!!!fa un comentariu la subiect!p..a bleaga!

 2. salajan Răspunde

  CINE IL MAI VOTEAZA PE ACEST MASODON CARE VINE IN SATU MARE DOAR IN CAMPANII ELECTORALE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.