PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ovidiu Silaghi este oficial membru PSD. Şi-a depus candidatura pentru Colegiul 2

Ovidiu Silaghi şi-a depus astăzi candidatura pentru postul de deputat în Colegiul 2 din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, fiind anunţat oficial faptul că este membru PSD.

Însoţit de Mircea Govor, Adrian Ştef, Dorel Coica, Marcela Papici şi Radu Roca, fostul ministru al Transporturilor şi-a depus dosarul la Biroul Electoral Judeţean Satu Mare.

 Îmi depun candidatura pentru Colegiul 2 pe lista alianţei electorale PSD-UNPR-PC. Nu pot decât să mulţumesc premierului Victor Ponta, domnului preşedinte al PSD Satu Mare şi d-lui primar Coica, care este şi preşedintele organizaţiei municipale, pentru mâna prietenească care mi-au întins-o şi să-i asigur de o bună colaborare în ceea ce am creat noi Uniunea Social Liberală, care la Satu Mare a funcţionat, funcţionează, dă rezultate şi este singura soluţie de a câştiga Colegiul 2″, a spus Silaghi.

Acesta a spus că s-a înscris în PSD deoarece nu există altă posibilitate de a candida având susţinerea partidelor care au format USL-ul, având în vedere faptul că juridic alianţa nu mai există.

Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, Silaghi a replicat: „D-l Antonescu are prostul obicei de a-şi închide telefonul”.

“Mă bucur că astăzi terminăm cu acest episod şi avem un candidat foarte puternic. Toată lumea ştie că dl. Silaghi este eurodeputat la această oră şi va fi deputat în Colegiul 2. Sunt ferm convins de acest lucru. USL la nivelul judeţului Satu Mare a câştigat cam tot ce s-a putut câştiga şi noi vrem să mergem mai departe. Este un semnal şi pentru 2016, lumea să ştie că aici la Satu Mare nu trădăm USL-ul şi rămânem împreună până în 2020. Astăzi este o relansare a USL-ului Satu Mare“, a spus Govor.

A fost o perioadă când poate au fost disensiuni dar toate au fost închise. Am încredere foarte mare în Ovidiu Silaghi pentru că îl cunosc foarte bine. În calitate de fost ministru al Transporturilor  a ajutat municipiul Satu Mare, să nu uităm că de numele lui se leagă acel proiect de linie de centură, pentru că dacă nu-l promova el la nivel de guvern atunci poate nici astăzi nu era aproape de a fi pus în practică. Vă pot anunţa oficial, d-l Silaghi este membru al organizaţiei municipale, în organizaţia nr. 11. În calitate de preşedinte am semnat şi am fost de acord cu intrarea sa în rândul membrilor PSD şi îl felicit cu această ocazie“, “, a spus primarul Dorel Coica.

 “USL în Satu Mare există, a existat, funcţionează foarte bine. Noi am demonstrat că împreună, PNL-ul, PSD-ul, UNPR-ul, PC-ul, putem să câştigăm cele mai importante funcţii din administraţia locală şi astfel am putut să-i aducem şi pe români să poată ascede la aceste funcţii, înlăturând 12 ani în care UDMR-ul a condus acest judeţ şi municipiu. Împreună se poate, împreună suntem puternici, împreună, am promis foarte multe lucruri sătmărenilor, nu putem să ne permitem să-i dezamăgim, tocmai de aceea USL există, trebuie să existe, pentru că sătmărenii şi-au pus speranţe în acest proiect“, a declarat Adrian Ştef.