PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD în Cartierul Micro 16

Ieri dupa amiaza in cartierul Micro 16, din municipiul Satu Mare, membrii PSD s-au intalnit cu locuitorii din zona.

Viceprimarul municipiului dr.Radu Roca impreuna cu cativa consilieri locali, si membrii PSD a ascultat doleantele cetatenilor.

Oamenii in varsta, bunicii, mamicile si copiii  iesiti in parc la relaxare, au apreciat modificarile aduse in cartier, au felicitat conducerea municipiului pentru fapul ca s-au luat masuri de imbunatatire a conditiilor de convietuire in Micro 16, totodata solicitand montarea de bancute, de cosuri de gunoi, dar si amenajarea unei trecerea de pietoni in zona Parcul Linistii.

”De la parcari aerisite si bine conturate, la asfaltarea trotuarelor, pana la montarea in parcurile de joaca a mobilierului aferent cat si finalizarea iluminatului public in parcari, Micro 16 arata bine” a declarat viceprimarul municipiului dr Radu Roca.

La actiune au mai participat Claudiu Mondici, Inspector general adjunct la  Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare, Ionut Bujor, presedinte al Organizatiei Municipale de Tineret a PSD, directori a unor institutii din municipiu si Organizatia Municipala a Femeilor Social Democrate din Satu Mare.

Printre discutii, pareri si opinii, membrii PSD au impartit materiale electorale, indemnand astfel cetatenii sa se prezinte la vot pe 25 mai.

Sursa: Biroul de presa a PSD