Ultima actualizare: azi, 14:43
Locale

PSD în Cartierul Micro 16

poza 1 miro 16Ieri dupa amiaza in cartierul Micro 16, din municipiul Satu Mare, membrii PSD s-au intalnit cu locuitorii din zona.

Viceprimarul municipiului dr.Radu Roca impreuna cu cativa consilieri locali, si membrii PSD a ascultat doleantele cetatenilor.

Oamenii in varsta, bunicii, mamicile si copiii  iesiti in parc la relaxare, au apreciat modificarile aduse in cartier, au felicitat conducerea municipiului pentru fapul ca s-au luat masuri de imbunatatire a conditiilor de convietuire in Micro 16, totodata solicitand montarea de bancute, de cosuri de gunoi, dar si amenajarea unei trecerea de pietoni in zona Parcul Linistii.

”De la parcari aerisite si bine conturate, la asfaltarea trotuarelor, pana la montarea in parcurile de joaca a mobilierului aferent cat si finalizarea iluminatului public in parcari, Micro 16 arata bine” a declarat viceprimarul municipiului dr Radu Roca.

La actiune au mai participat Claudiu Mondici, Inspector general adjunct la  Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare, Ionut Bujor, presedinte al Organizatiei Municipale de Tineret a PSD, directori a unor institutii din municipiu si Organizatia Municipala a Femeilor Social Democrate din Satu Mare.

Printre discutii, pareri si opinii, membrii PSD au impartit materiale electorale, indemnand astfel cetatenii sa se prezinte la vot pe 25 mai.

Sursa: Biroul de presa a PSD

24 comentarii

 1. adana Răspunde

  Felicitari echipei PSD, locuitorii orasului apreciaza modificarile care au avut loc in aceea parte a orasului care au dus la infrumusetarea si imbunatatirea conditiilor de convietuire.

  • PRO LIBERTATE! Răspunde

   JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!

 2. liberalul Răspunde

  votam PNL si norica nicolai!!!!

 3. Duela Răspunde

  Mondici are voie sa facă campanie?

 4. ana Răspunde

  Se solicita COSURI de gunoi.. da bine zis pentru a arunca la gunoilul istoriei pe Puscariabilul, Tradatorul de liberali , GELATU Sisi . Apropo pentru remembar fosti si actuali presedinti PSD Satu Mare: CIOCA Gheorghe, Valer Marian si Govorila Mircica cu 50 de cuvinte in propriul vocabular. Votati competenta PSD !

 5. maria0302 Răspunde

  Răbdare si o sa se rezolve toate problemele orasului nostru. In loc sa judecati ar trebui sa ii apreciati pe acesti tineri care formeaza TSD ca macar ei isi dau interesul si incearca sa faca ceva pentru acest oras. Felicitari echipei PSD. Tineti-o tot asa.

 6. GICA Răspunde

  Felicitari acestei echipe PSD care isi da interesul si toata energia zi de zi pentru a face o lume mai buna in orasul nostru 😀 Tot asa in continuare… !!!

 7. PRO LIBERTATE! Răspunde

  JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!JOS CIUMA ROSIE!!!!! JOS PSD!!!!!

  • V.M Răspunde

   PRO LIBERTATEA esti putin dus cu capul,tu ai ceva personal cu acesti oameni,mai bine te-ai uita in oglinda inainte sa scrii comentariile astea aberante

 8. srg. Răspunde

  Felicitari pt. proiectul realizat in micro 16 .. si se paare ca ink nu am vazut tot!

  • gigi Răspunde

   :)))))))))))) sa inteleg ca o sa mai vedem ceva , da tot pe banii nostrii :)))))))

   doamne psd-istii astia ma termina cu comment-urile lor.

 9. dani Răspunde

  JOS COMUNISTII !!JOS CHELBOSU DE COICA ..

 10. lonewolf Răspunde

  PSD-ul este partidul care va reusi sa aduca schimbarea in Romania,acea schimbare pe care romanii o asteapta de mult timp:SCHIMBAREA IN BINE! bineinteles ca nu va fi usor,pentru ca a repara tot ce a distrus Basescu si pdl-istii necesita,din pacate,foarte mult timp!Partea buna e ca romanii s-au trezit,le-a ajuns jugul asupririi si i vor vota pe cei care merita,adica PSD!!

 11. Albinuta Răspunde

  Felicitari echipei de tineret PSD,care incearca sa aduca schimabare in politica romaneasca!Felicitari pentru implicare si devotament fara nici un pic de interes!Tineti-o tot asa!Aratati lumii ca se poate!
  Felicitari primarului si echipei lui pentru realizarile din Satu Mare,inseamna ceva!normal ca pe bani nostri si din alte fonduri,dar se face ceva tot pentru noi,tot la noi se intorc prin investitiile “minore”sau cu tenta electorala, asa cum cei invidiosi le numesc!Tot satmareanul de rand beneficiaza de ele!

 12. Galiano Răspunde

  PSD este partidul care a facut toate privatizarile in Romania..mai bine zis care a distrus toata Romania…
  au un fost prim ministru caresta la inchisoare..si se zice ca a fost cel mai bun om de partid al lor…mai intreb in acest caz cum sunt ceilalti care conduc acest partid…deci votati PSD ca se pare mai este ce sa fure in tara aceasta..

 13. robert Răspunde

  Mai,dar ciudosi si ciudati sunt unii in comentarii!
  Trebuie sa aiba probleme cu ochii atunci cand spun ca nu s-a facut nimic si/sau cu capul,din moment ce refuza realitatea.
  Felicitari PSD si TSD ptr.implicarea directa si eficienta in remedierea unor neajunsuri si pentru dorinta de a imbunatati in continuare imaginea orasului!

 14. Galiano Răspunde

  un oras splendid cu strazi asfaltate cu canalizare cu apa ,curent,parcari ,poduri …multe poduri,piste pentru biciclete…..oare alte arase or avea asa ceva??? asta da civilizatie create toate de psd…cita minte pot sa aiba cei de la psd..ca atare nu ne ramine decit sa-i votam….o intrebare la ce sa ne mai asteptam ca o sa faceti???
  a era sa uit de calitate sa nu mai vorbim,,ca nu cred ca stiu cei de la psd ce este….pentru ei mult si prost este deviza lor..

 15. banderas Răspunde

  Felicitari echipei PSD si a primarului orasului, domnului Coica, pentru tot ceea ce au facut si sunt sigur ca vor mai face pentru acest oras si pentru noi toti romanii.

 16. ciomu Răspunde

  PSD a adus la guvernare pe UDMR!!!!
  votam PNL!!!votam PNL!!!votam PNL!!!votam PNL!!!votam PNL!!!votam PNL!!!votam PNL!!!votam PNL!!!

 17. Kereskenyi Răspunde

  Nu v-ar ajuta Dumnezeu,plangev-ati in pumni de ziua voastra,toti rautaciosii si invidiosii…si postacii astia bulangii,anonimi si retarzii ai diferitelor partide bozgoresti,de dreapta sau fătărăi dinastia care dupa data de 25 Mai nu mai auzi de ei !!! Ati vrea din toata inima sa fiti in partidul PSD,stim asta !! Tocmai de aceea,eu impreuna cu acolitii mei de la UDMR ne dorim o alianta cu PSD-ul…insa nu ne doreste nimeni !!

 18. PRO LIBERTATE! Răspunde

  JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!JOS PSD! JOS PONTA! JOS CIUMA ROSIE!

  • aur11 Răspunde

   altceva inafara de copy-paste nu te duce capu???

  • romel Răspunde

   Doar atat poti????!!!!
   Neuronii tai sunt in mare suferinta.
   Scurtcircuitare generala in ce te priveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Kereskenyi Gabor: Interpelare privind lipsa igienei alimentare în instituțiile școlare din Satu Mare

Deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor, a făcut o interpelare ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, privind lipsa igienei alimentare în instituțiile școlare...

Închide