PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Încasări duble de Zilele Orașului Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare a încasat în acest an suma de 75.000 lei de la comercianții care au fost prezenți la Zilele Orașului Satu Mare.

Primarul, Dorel Coica a precizat astăzi într-o conferință de presă că la ediția din acest an a Zilelor Orașului Satu Mare au fost 200 de comercianți care au plătit un tarif de 17 lei/mp/zi, primăria încasând suma de 75.000 lei în cele trei zile ale manifestărilor. Față de anul trecut încasările au fost duble iar comercianții au venit din toată țara.

Totodată primarul a mai menționat faptul că pentru acest eveniment nu s-au cheltuit bani din bugetul local, încadrându-se doar în suma de 250.000 lei, bani aprobați de Consiliul Local.

Pe mine mă interesează un singur lucru, banul public să nu fie risipit, astfel, ne-am încadrat exact în suma de 250.000 lei, aprobați de Consiliul Local iar artiștii au fost plătiți din sponsorizări nu din banii cetățenilor”, a declarat Dorel Coica.

În acest an comercianții s-au întins în tot centrul municipiului, circulația fiind închisă inclusiv pe b-dul I.C Brătianu.