Ultima actualizare: azi, 16:26
Locale

Încasări duble de Zilele Orașului Satu Mare

zilele satu marePrimăria municipiului Satu Mare a încasat în acest an suma de 75.000 lei de la comercianții care au fost prezenți la Zilele Orașului Satu Mare.

Primarul, Dorel Coica a precizat astăzi într-o conferință de presă că la ediția din acest an a Zilelor Orașului Satu Mare au fost 200 de comercianți care au plătit un tarif de 17 lei/mp/zi, primăria încasând suma de 75.000 lei în cele trei zile ale manifestărilor. Față de anul trecut încasările au fost duble iar comercianții au venit din toată țara.

Totodată primarul a mai menționat faptul că pentru acest eveniment nu s-au cheltuit bani din bugetul local, încadrându-se doar în suma de 250.000 lei, bani aprobați de Consiliul Local.

Pe mine mă interesează un singur lucru, banul public să nu fie risipit, astfel, ne-am încadrat exact în suma de 250.000 lei, aprobați de Consiliul Local iar artiștii au fost plătiți din sponsorizări nu din banii cetățenilor”, a declarat Dorel Coica.

În acest an comercianții s-au întins în tot centrul municipiului, circulația fiind închisă inclusiv pe b-dul I.C Brătianu. 

2 comentarii

  1. satmarean 2014 Răspunde

    Comerciantii sau plans intr-un alt articol ,tot in cadrul acestui site,ca a fost cel mai slab an in ceea ce priveste vanzarile! Ce sa mai intelegem ? Eu cred ca comerciantii au dreptate,multa lume a fost cu buzunarele goale,multumindu-se sa priveasca spectacolele. Cine ia de bun ceea ce declara COIca este un fraier! JOS psd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.