PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Romeo Nicoară: Şedinţa Delegaţiei Permanente a fost nestatutară. Deciziile anunţate nu au valoare

PNL Satu Mare dorește să anunțe că nu a fost convocată și nu a avut loc o Delegație Permanentă a organizației județene în data de 17 iunie, aceasta nefiind convocată statutar și legal. Delegația Permanentă a PNL Satu Mare se convoacă exclusiv de către Biroul Permanent Teritorial conform Statutului.

Precizăm acest lucru deoarece câțiva membri ai organizației municipale PNL Satu Mare au transmis presei în nume propriu un comunicat în care anunță desfășurarea unei presupuse Delegații Permanente  Teritoriale și o sumă de decizii fictive. Ținem să subliniem încă o dată că această întâlnire nu are nici un fundament statutar și niciuna din deciziile anunțate nu are vreo valoare.

În privința angajamentelor noului Birou Politic interimar PNL Satu Mare, investit de Biroul Permanent Național al PNL, acestea au fost anunțate deja în urmă cu 2 săptămâni, în deplin suport al proiectului de unificare a dreptei, de întărire a brandului PNL și de aderare la PPE.

Delegații desemnați de PNL Satu Mare în cursul săptămânii trecute vor susține exact acest mandat în cadrul Congresului PNL din 27-28 iunie 2014.  

Reamintim și că filiala PNL Satu Mare se află într-un proces profund de reorganizare și reformă, în urma rezultatelor proaste obținute la alegerile europarlamentare și a susținerii fățișe a candidaților PSD.

Ne declarăm profund dezamăgiți de atitudinea unor colegi – exact cei care au provocat aceste rezultate catastrofale – și care aleg să se exprime public neelegant și care continuă să încalce Statutul PNL. Vom propune structurilor legitime ale partidului măsurile necesare.

Romeo Nicoară
Deputat
Președinte interimar al PNL Satu Mare