PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Elena Udrea a venit să-i impulsioneze pe PMP-iști. Diaconescu se declară pregătit pentru Cotroceni

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a efectuat astăzi o scurtă vizită la Satu Mare, participând la evenimentul de lansare a candidaturii la prezidențiale a lui Cristian Diaconescu.

Candidatul la prezidenţiale a vizitat mai multe fabrici din Satu Mare, el susţinând într-o conferinţă de presă, că pe nici un prezidenţiabil nu-l consideră adversar. Totodată, dintre toţi candidaţii anunţaţi, Diaconescu se consideră pregătit pentru această funcţie, fiind de părere că pregătirea celorlalţi este aproape inexistenţă.

La evenimentul de lansare a candidaturii, Elena Udrea, le-a cerut membrilor PMP prezenţi să se reorganizeze şi să se mobilizeze pentru a-l susţine pe Diaconescu la prezidenţiale.

Aceasta a cerut ca în toate organizaţiile să aibă loc alegeri, prioritare fiind filialele care au obţinut sub 6%. Despre organizaţia din Satu Mare, Elena Udrea a afirmat că este promiţătoare, în vreme ce despre organizaţia din Maramureş că este bună.

După discursul de impulsionare al membrilor de partid, Elena Udrea le-a spus că Diaconescu poate câştiga preşedinţia aşa cum Traian Băsescu a câştigat Primăria capitalei, în 2000. Băsescu a pornit de la 7% în ziua depunerii candidaturii, a intrat în turul al doilea cu 17%, în vreme ce Sorin Oprescu avea 44% şi a învins.

În discursul său, Cristian Diaconescu a atacat mafia politico-mediatică ce ar încerca să pună mâna pe România.