PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Știai că unul dintre cele mai căutate instituții de fertilizare în vitro, la nivel mondial, se află în Ungaria?

Institutul recunoscut în întreaga lume a fost creat în 1992 de medicul de origine maghiară, profesorul Steven G. Kaáli, care trăiește în Statele Unite ale Americii, cinstind prin acest act amintirea tatălui său.

Institutul Kaáli a executat în ultimii 20 ani peste 75.000 tratamente de fertilizare în vitro, și ca rezultat, mai mult de 20.000 copii au văzut lumina zilei. Institutul Kaáli prin experiența sa, prin rezultatele sale remarcabile la nivel mondial, poate însemna o soluție ideală pentru cuplurile care zadarnic așteaptă ca să aibă un urmaș pe cale naturală.

Cea mai apropiată filială este cea din Debrecen, Institutul Kaáli situându-se în incinta Spitalului Universitar Debrecen, aflat la 120 km de Satu Mare.

Dacă și dvs. sunteți printre cei care își doresc copii, nu ezitați să contactați Institutul Kaáli, prin intermediul societății Hungaro Medical Service.

Societatea Hungaro Medical Service  te pune în legătură directă cu aceștia în cel mai scurt timp. Cu un simplu telefon te scutim de deplasări inutile și îți oferim asistență în limba română în caz de nevoie la toate consultațiile și intervențiile.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru www.hungaromedicalservice.ro, pe facebook: hungaro.medica, e-mail:hungaromedica@yahoo.com sau la numărul de telefon:0748-125.020.

În Satu Mare ne găsiți pe strada Horea, nr. 10/5.