Ultima actualizare: ieri, 20:44

Publicitate

Știai că unul dintre cele mai căutate instituții de fertilizare în vitro, la nivel mondial, se află în Ungaria?

foto hungaroInstitutul recunoscut în întreaga lume a fost creat în 1992 de medicul de origine maghiară, profesorul Steven G. Kaáli, care trăiește în Statele Unite ale Americii, cinstind prin acest act amintirea tatălui său.

Institutul Kaáli a executat în ultimii 20 ani peste 75.000 tratamente de fertilizare în vitro, și ca rezultat, mai mult de 20.000 copii au văzut lumina zilei. Institutul Kaáli prin experiența sa, prin rezultatele sale remarcabile la nivel mondial, poate însemna o soluție ideală pentru cuplurile care zadarnic așteaptă ca să aibă un urmaș pe cale naturală.

Cea mai apropiată filială este cea din Debrecen, Institutul Kaáli situându-se în incinta Spitalului Universitar Debrecen, aflat la 120 km de Satu Mare.

Dacă și dvs. sunteți printre cei care își doresc copii, nu ezitați să contactați Institutul Kaáli, prin intermediul societății Hungaro Medical Service.

Societatea Hungaro Medical Service  te pune în legătură directă cu aceștia în cel mai scurt timp. Cu un simplu telefon te scutim de deplasări inutile și îți oferim asistență în limba română în caz de nevoie la toate consultațiile și intervențiile.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru www.hungaromedicalservice.ro, pe facebook: hungaro.medica, e-mail:[email protected] sau la numărul de telefon:0748-125.020.

În Satu Mare ne găsiți pe strada Horea, nr. 10/5.

22 comentarii

  1. Teapa+comision Răspunde

    Pentru un beci al unei sectii a spitalului din Debrecen amenajat in centru de fertilizare in vitro este intradevar ceva unic in lume.La cati bani se invart cu lopata in acest beci probabil ca este unic in lume.Cu siguranta in lume au existat si exista destule beciuri care exploateaza cu nesimtire suferinta si neputinta oamenilor insa cu siguranta Kaali este printre primele ca eficenta .Intotdeauna o sa fie pareri si pro si contra dar pentru a evita o dezbatere viitoare pro sau contra incercati cu incredere in alta parte nicidecum la Kaali, unde mai pui ca trebuie sa plati si comision(celor care-si fac reclama aici) pentru acest lucru .

  2. Iulia Răspunde

    Nesimtire si indiferenta gasesti in spitalele satmarene. Sunt mii de exemple care fac diferenta dintre sistemul sanitar din Romania si cel din strainatate.
    Si va dau o tema de lucru. Luni dupa-amiaza, la Spitalul Judetean 2, o femeie, pana in 45 de ani, agoniza pur si simplu dupa ce a cazut pe scari si s-a lovit grav la craniu. A fost adusa luni dupa-masa la Neurologie, i s-a facut un CT si ghici? nimeni nu stiut sa-l interpreteze. Tot ce i-au spus era ca sunt ceva leziuni interne in craniu, dar ca nu ii poate spune mai multe.
    Asa ca au hotarat sa o trimita la Cluj, marti dimineata. Insa, la ora 19.00, ambulanta inca nu sosise, iar femeia abia misca.
    Portal SM, poti da un telefon la neurologie sa vezi ce e cu femeia. Si apropo de teapa si comision…stiti cati bani trebuie sa plateasca pentru drumul la CJ cu ambulanta? 1000 de ron!
    Asta e teapa din Romania si nu cea din Ungaria, unde mi se pare normal sa platesti daca vrei servicii medicale de calitate si nu sa-ti bati joc de viata unei femeie!
    Rusine!

  3. Anda Răspunde

    Daca vrei sa arunci banii pe geam si sa fii si bataia de joc a personalului extrem de bine pregatit,mergi la Kaali la Debrecen.Clinica arata mai degraba a pivnita cu dotari “exceptionale” :))) Il recomand in special pe domnul dr care apare si n poza de mai sus,Dr.Tándor Zoltán.Are o scarba si un sictir in el de nemaivazut,sau poate doar pentru pacientele din Romania 😉

  4. Viki Răspunde

    Clinica Kaali din Debrecen este cea mai proasta alegere.In primul rand este situata intr un subsol,aparatura este extrem de invechita iar personalul slab pregatit.Se fac diferente uriase intre pacientele romance si cele maghiare.Cucoana care se ocupa de traducere,Marika,este ahtiata după bani si extrem de iscusita sa prosteasca si sa minta “clientele”.Eu am fost pacienta dr Tandor Zoltan,care este cel mai slab doctor nu doar din clinica,cred ca din toata Ungaria.Este lipsit de orice urma de profesionalism,nu comunica cu pacienta,nu explica absolut nimic,tot timpul este grabit si da impresia ca meseria pe care o are este o povara ingrozitoare pentru el.Singurul interes este sa ia banii pacientei.
    In concluzie,sfatuiesc toate aspirantele la titlul de mamica sa evita clinica din Debrecen,fiindca e o pierdere de timp si bani,plus bataie de joc la maxim!

  5. Iulia Răspunde

    Daca beciul din Debrecen se poate numi clinica de fertilizare…Doamne fereste!
    Aparatura este din secolul XX, chiar nu exagerez cand spun asta,masa ginecologica e cu picioare de fier,ecografu’ cred ca e din generatia primelor aparute pe piata,sau l or fi luat de la second-hand,personalul clinicii…slab pregatit,daca te cheama sa ti ia sange,pana gasesc vena dureaza si in plus 100% pleci cu un hematom de toata frumusetea.Pe langa toate astea,romancele sunt discriminate pe față,se fac diferente uriase intre romani si unguri.Fata de ungurii lor au toata atentia si empatia,noi romanii suntem tratati ca si niste cetateni de mana a 7 a.Dr Tándor Zoltán e de evitat.Superficial,infatuat,slab pregatit,nu reuseste sa dea un raspuns pertinent pacientei si lipsit de profesionalism.
    Atentie si la “traducatoarea” Marika.Taxa ei e de 5000 de ft,pt 2 -3 vorbe si traduce doar ce vrea ea.Ii smechera ciocanitoarea,pt ca asa arata cu freza aia,minte si abureste “clientele” cu aceeași seninatate cu care respira.
    Deci,decat sa pierdeti timpul la asa “renumita” clinica din Debrecen,mai bine optati pentru alte centre FIV,unde personalul si doctorii sunt intr adevar pregatiti profesional.

    • Claudia Răspunde

      Sa stiti ca intradevar e un beci cum spuneti voi dar nimeni nu va trimite cu forta.dr Tandor e un om deosebit si el ma ajutat sa aduc pe lume baietelul meu in orce tara se platesc servicile si vreau sa va spun ca daca nu iera doamna Marika io nu ma puteam intelege cu nimeni de acolo. Mie mi sau parut oameni extraordinari tot personalul de la clinica si le multumim fin suflet

  6. ciudatu' Răspunde

    Mai uitati-va in jur belitilor! Jurnalisti vietii!! Faceti reclama la un kkt si la niste servicii primitive din alta tara cand exista centre de acest fel si la noi dar na, nu suntem cool daca nu mergem in Ungaria sa se stearga aia la cur cu noi!

  7. Pop Ioan Răspunde

    Doamnelor,nu mergeti niciunde.Cocosul trebuie schimbat!!!!

  8. Vicky Răspunde

    Draga Claudia,inceteaza sa i mai faci reclama lui Tandor si clinicii de la Debrecen,care se inchide si nu o sa mai apartina de Institutul Kaali,fiindca n au avut rezultate.
    Tandor Zoltan e cel mai slab doctor de acolo(lucru afirmat chiar de atotstiutoarea Marika),iar daca tu acum ai un baietel e datorita faptului ca ai avut noroc si poate nu probleme serioase,dar nu datorită doctorului Tandor.Vorba lui Marika,ii reuseste si lui Tandor o fertilizare si atunci femeia respectiva ii face reclama,dar nu ca este un doctor bun si un profesionist.Serios inceteaza sa mai dai sfaturi p aci si feedbackuri bune lui Tandor Zoltan si beciului de la Debrecen,ca induci in eroare femeile care si doresc o sarcina si nu stiu unde sa se duca.Deci,feriti va de Debrecen si de Tandor Zoltan.Exista in Ungaria centre de fertilizare care chiar au rezultate si cu medici dedicati si profesionisti!

  9. Claudia Răspunde

    Sa sti ca nu ii fac reclama dr Tandor cu mine sa comportat special vreau sati spun ca am avut probleme serioase si domnul doctor ma urmarit pana cand am avut 3 luni si jumatate desi nu avea nici o obligatie. Sa sti ca am facut si in italia si am platit aceasi suma ca si in Ungaria si nu crede ca acolo sunt mai intetesati ori si unde ai incerca trebuie sa ai noroc .Eu il apreciez fiecare gandeste cum vrea

    • Viki Răspunde

      Inca ceva,ce trebuie neaparat precizat.Dr Tandor nu te a monitorizat pana la 3 luni ca el a fost de treaba cu tine,ci pt ca asa e protocolul,esti monitorizata la clinica unde faci Fiv ul pana la 12 săptămâni,apoi mergi la ginecologul tau.
      Eu cred pe bune ca o arzi aiurea p aci cu comentariile,sa duci lumea n eroare.

  10. Claudia Răspunde

    Si inca ceva vreau sa ti spun alti doctori ce fac mai mult decat dr Tandor ori unde ai merge.toti au aceiasi procedura o stiu din propria experienta.io sunt multumita cum sa comportat .Si cine ma trimis acolo are doua fetite tot cu ajutorul dr Tandor.

    • Viki Răspunde

      Mai Claudia mai…io cred ca tu esti indragostita de Zolika Tandor…ca altfel nu mi explic de ce căcat ii iei apararea cu atata patos.Hai sa ti explic cum sta treaba in cazu meu,ca vad ca tot o arzi aiurea p aci cu comentarii ampulea.M am dus cu toata increderea si eu,ca alte fraiere,ca na…m am gandit ca omu stie ce face si i preocupat de paciente,ca deh,merge cu bani seriosi acasa datorita pacientelor care i trec pragu cabinetului,ei si cum iti ziceam omu ma trece pe protocolu scurt fara nicio explicatie(probabil tu ai comunicat cu el,desigur tu fiind speciala),omu ii cunoscut de toata lumea ca nu vb cu pacientele,da mi am zis ca nu i important asta,sa iasa rezultatu’,fara nicio analiza de ziua 2 incep injectiile cu Gonal(nu mi a prescris nicio vitamina,in afara de vit E si bromocriptin) di trebuia sa merg in ziua 6 la analize si eco,na in ziua 6 m am prezentat la Kaali,dar marele doctor si o pus palma n cur si s o dus intr o mica vacanta,deci n am facut niciun eco,in ziua 9 cand m am dus la control,foliculul se chistizase(nu stiu daca tu stii,dar foliculii n au nici weekend si nici vacanta),a ridicat din umeri si peste 3 zile m a chemat la punctie,fiind atat de “iscusit” a reusit sa mi mai creasca doar un folicul,care s a dovedit a fi gol.Nu mai are rost sa ti spun ca dupa acest episod,am zis ca totusi sa merg mai departe ce el,ca nu i ok sa l schimb,ca na…n or fi fost aliniate planetele si d aia nu s a putut concentra pe cazul meu,ca ma gandesc ca stii,fiecare organism reactioneaza altfel la tratament si tratamentul trebuie personalizat,dar iar am luat teapa plus am facut chisturi luteinice si el din nou plecat in vacanta(btw,are muuult concediu doctoru asta) l a depasit cazul meu si mi a zis sa ma intorc sa mi faca Fiv cand “o sa elimin chistu”,(evident nu mi a dat niciun tratament),in luna ianuarie,fiindca nu va mai fi Kaali Debrecen,li s a retras licenta,probabil pt ca au avut atat de multe reusite 😉 , dar tu poti sa ti trimiti prietenele in nevoie la el ca din ianuarie il gasesti tot acolo,dar nu la Kaali.
      Inca ceva,gunoaiele de la Debrecen nu mi au trimis nici pana acum dosaru la Szeged,de profesionisti ce sunt,cu toate ca e dreptu meu,am platit pt tot ce e in el.
      Asa ca te rog,abtine te sa mi dai tu mie sfaturi p aci,ca sa stii ca nu m am dus pe gratis,sau pe fonduri europene la Kaali Debrecen ci pe banii si pe timpul meu si nu mi se pare normal sa fiu tratata cu asa lipsa crasa de profesionalism.E clar acum pt tine?

  11. Claudia Răspunde

    Fiecare gandeste ce doreste .nu sunt indragostita de dr Zoltan.Mie mi se pare un dr extraordinar si ii multumim mult ptr comoara noastra.

    • Tandor Răspunde

      Si eu am nascut in 2010 fetita, tratata de dr. Tandor. Am vb engleza. Nu e un vorbaret, dar mi-a raspuns la toate intrebarile. Ungurii nu stiu f bine alte limbi straine, probabil de aceea vb mai putin. Nu am apelat la Marika, asa ca ea se uita urat. Dr a fost f atent, serviabil, la fel si personalul. Ma trimitea sa fac unele analize in ro, ca sa nu bat drumul in plus si pt asta.

  12. Miuta Răspunde

    Bună ziua. Știe careva o clinică bună care face în vitro de la donator. Îmi doresc din tot sufletul. Aștept un răspuns. Vă mulțumesc .

  13. vescan Răspunde

    Eu cu sotia avem planificare ptr 14 februarie 2018 si m-ati bulversat cu totul…nu stiu ce sa mai cred….eu cred ca vb. de peste 3000 € si la salariile din Romania e mult…poate ma ajuta cine a mai fost pe acolo…eu am vb doar cu Marika la tel…of of of

  14. Sulaghi Răspunde

    3000€?! Ce lux, la bovine doar tanti Marika din Cucuieti de Vale mai face natural. https://www.youtube.com/watch?v=rgpW77kjW9M

  15. magdalena Răspunde

    Mă impart cu experiența a doua clinici Kaali și Biotexcom din ucraina.
    Deci când am aftat că am infertilitatea am început să caut clini pe net. Au apărut mai multe dar am ales două. Primul am încercat la Kaali fiidcă soțul a fost îmoptrivă cînd a aflat de Ucraina. Am făcut un tratament in Ungaria dar a eșuat. Ce pot spune despre clinica: este curata, sunt pacienti, adică nu eram una singura. Cetrul este curat ;i speciali;ti sunt buni, dar cazarea am cautat singuri, cum sa ajungem – singuri, alimentare – singuri. Sa recomand cuiva nustiu. Fiecare alege ce dorește.
    Apoi am mers la Biotexcom, unde am rămas din a doua însărcinată. Centrul este foarte curat însă foarte aglomerat, tratamentul a inclus totul. Am achitat o sumă care a inclus totul, cu cazarea împreună. Toti fug de Ucraina, dar medicii au o experiență bună.

    • Aramisa Răspunde

      Buna Magdalena. Ma intereasa doar te mult spusele take legate de clinica din Ucraina. Dar stiu ca totul variaza de la un cuplu la altul. Poți te rog sa-mi spui vârsta ta și bineînțeles motivul infertilitatii. Sunt curioasa cam ce vârste considera cei de la clinica la care ai fost tu.Sunt foarte putine informații pe site-urile românești și cred ca ar ajuta pe multe dintre noi, măcar sa ne formam o a doua opinie.Nu am avut experience cu nici una din clinicile mentionate mai sus dar am avut fiv nereușit in oct2017. Am 38,
      operata de endometrioza severa la intestine-succes. Deși nu am rezerva scăzută răspund prost la medicația fiv deci si calitatea e slaba. La soț e normal. Plus ce tratament ți-au dat, la câte zile făceai scan/ dădeai sânge. Asta ca sa-mi dau seama cam cât timp ar trebui sa stau acolo. Multumesc

  16. Cristina Răspunde

    Buna ziua. Dr Tandor nu mai lucreaza la Kaali. A ramas dr. Lasko, care nu cred ca e f stralucit. Cel putin in cazul meu nu a reusit. Alta e povestea legată de dr. Tandor care mie mi s-a părut un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Calm, calculat, mi-a răspuns pertinent la toate întrebările. Datorită lui și a echipei Kaali am o fetiță minunată de 7 ani. Un an am făcut naveta între Baia MAre și Debrecen. Clinica mi s-a părut foarte ok….eu în 2010-2011 am fost la ei. Legat de Marika nu stiu ce sa spun. Eu am vorbit în enleză cu dr. Tandor. Vorbeste f bine engleza deci nu am avut nevoie de ajutorul acelei doamne.

  17. Vescan Cristian Răspunde

    Am fost la clinica la milocul lui februarie 2018 si la sfarsitul lui martie s-a facut fertilizarea si se pare ca a reusit deoarece sotia este insarcinata in 12 saptamani…ptr detalii pot sa va dau informatii mai multe la telefon 0775544363.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.