Ultima actualizare: azi, 17:18
DRM
Publicitate

Știai că unul dintre cele mai căutate instituții de fertilizare în vitro, la nivel mondial, se află în Ungaria?

foto hungaroInstitutul recunoscut în întreaga lume a fost creat în 1992 de medicul de origine maghiară, profesorul Steven G. Kaáli, care trăiește în Statele Unite ale Americii, cinstind prin acest act amintirea tatălui său.

Institutul Kaáli a executat în ultimii 20 ani peste 75.000 tratamente de fertilizare în vitro, și ca rezultat, mai mult de 20.000 copii au văzut lumina zilei. Institutul Kaáli prin experiența sa, prin rezultatele sale remarcabile la nivel mondial, poate însemna o soluție ideală pentru cuplurile care zadarnic așteaptă ca să aibă un urmaș pe cale naturală.

Cea mai apropiată filială este cea din Debrecen, Institutul Kaáli situându-se în incinta Spitalului Universitar Debrecen, aflat la 120 km de Satu Mare.

Dacă și dvs. sunteți printre cei care își doresc copii, nu ezitați să contactați Institutul Kaáli, prin intermediul societății Hungaro Medical Service.

Societatea Hungaro Medical Service  te pune în legătură directă cu aceștia în cel mai scurt timp. Cu un simplu telefon te scutim de deplasări inutile și îți oferim asistență în limba română în caz de nevoie la toate consultațiile și intervențiile.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru www.hungaromedicalservice.ro, pe facebook: hungaro.medica, e-mail:[email protected] sau la numărul de telefon:0748-125.020.

În Satu Mare ne găsiți pe strada Horea, nr. 10/5.

2 comentarii

 1. Teapa+comision Răspunde

  Pentru un beci al unei sectii a spitalului din Debrecen amenajat in centru de fertilizare in vitro este intradevar ceva unic in lume.La cati bani se invart cu lopata in acest beci probabil ca este unic in lume.Cu siguranta in lume au existat si exista destule beciuri care exploateaza cu nesimtire suferinta si neputinta oamenilor insa cu siguranta Kaali este printre primele ca eficenta .Intotdeauna o sa fie pareri si pro si contra dar pentru a evita o dezbatere viitoare pro sau contra incercati cu incredere in alta parte nicidecum la Kaali, unde mai pui ca trebuie sa plati si comision(celor care-si fac reclama aici) pentru acest lucru .

 2. Iulia Răspunde

  Nesimtire si indiferenta gasesti in spitalele satmarene. Sunt mii de exemple care fac diferenta dintre sistemul sanitar din Romania si cel din strainatate.
  Si va dau o tema de lucru. Luni dupa-amiaza, la Spitalul Judetean 2, o femeie, pana in 45 de ani, agoniza pur si simplu dupa ce a cazut pe scari si s-a lovit grav la craniu. A fost adusa luni dupa-masa la Neurologie, i s-a facut un CT si ghici? nimeni nu stiut sa-l interpreteze. Tot ce i-au spus era ca sunt ceva leziuni interne in craniu, dar ca nu ii poate spune mai multe.
  Asa ca au hotarat sa o trimita la Cluj, marti dimineata. Insa, la ora 19.00, ambulanta inca nu sosise, iar femeia abia misca.
  Portal SM, poti da un telefon la neurologie sa vezi ce e cu femeia. Si apropo de teapa si comision…stiti cati bani trebuie sa plateasca pentru drumul la CJ cu ambulanta? 1000 de ron!
  Asta e teapa din Romania si nu cea din Ungaria, unde mi se pare normal sa platesti daca vrei servicii medicale de calitate si nu sa-ti bati joc de viata unei femeie!
  Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Publicitate
Medierea penală

         Noul Cod penal şi noul Cod de procedură penală vin cu o abordare nouă a justiţiei, ...

Închide