PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ludovic Orban la Satu Mare: Ovidiu Silaghi a primit de la PNL mai mult decât a dat. Este sluga PSD-ului

Prim vicepreședintele PNL Ludovic Orban a efectuat astăzi o vizită la Satu Mare pentru a se întâlni cu aleşii locali ai PNL, el declarând că fostul lider al liberalilor sătmăreni, Ovidiu Silaghi, este sluga PSD-ului.

La conferința de presă au mai participat președintele PNL Satu Mare, Romeo Nicoară, președintele organizației municipale, Adrian Pop, membru în biroul teritorial PNL, Virgil Enătescu și primarul Medieșului Aurit, Silviu Zetea.

Prim vicepreședintele Ludovic Orban a precizat faptul că are o părere proastă despre fostul lider al PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, declarând că a primit din partea Partidului Național Liberal mult mai mult decât a dat acestui partid și că astăzi este sluga PSD-ului.

”Ovidiu Silaghi a primit din partea Partidului Național Liberal mult, mai mult decât a dat partidului. A fost parlamentar, a fost ministru în două rânduri susținut de PNL și a avut o perioadă când a fost europarlamentar. Ceea ce face, după părerea mea, este un act profund imoral, în care își trădează toți oamenii care au crezut în el, nu numai în Satu Mare ci în toată țara. Astăzi este sluga PSD-ului, astăzi, Ovidiu Silaghi se plimbă pe unde îi spune Victor Ponta, și nu pot să înțeleg cum a fost posibil ca un om care niciodată nu a apărut să facă jocurile PSD să ajungă în această postură jenantă de firimiturist la masa PSD”, a spus Ludovic Orban.

Într-un alt context, acesta susține că ce s-a întâmplat în filiala PNL Satu Mare este un lucru bun.

”Ceea ce s-a petrecut în filiala PNL Satu Mare este un lucru bun. Din când în când, o furtună care atinge pădurea nu face decât să curețe pădurea de uscături. Domnul Silaghi, după 2008 a condus filiala din anticamera domnului Mișu Vlasov, în calitate de consilier al președintelui camerei de comerț. Filiala PNL, fiind condusă mai mult prin intermediul cumnatului său, Adi Ștef și alți inși aflați într-un grup extrem de restrâns, care a închis partidul și  blocat accesul în PNL  a unor oameni de valoare din comunitatea sătmăreană”, a declarat prim vicepreședintele PNL.