PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mihai Huzău, prim-vicepreşedinte naţional al TDL

Sătmăreanul Mihai Huzău, fost prim-vicepreşedinte naţional al organizaţiei de tineret Forţa Civică a devenit prim-vicepreşedinte naţional la Tineretul Democrat Liberal şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene de tineret din Satu Mare, în urma fuziunii dintre cele două formaţiuni.

Liderii organizaţiilor de tineret din Alianţa Creştin Liberală Satu Mare, au transmis astăzi, într-o conferinţă de presă, un mesaj de unitate, afirmând că îşi vor face auzită vocea în politică şi că vor lupta pentru victoria candidatului Klaus Iohannis.

Reprezentantul PNL, Victor Cernea, a făcut o descriere a situației din PNL Satu Mare. El susține că sunt trei grupuri de liberali, cei care sunt membri PNL, o aripă indusă în eroare de grupul condus de Adrian Ștef , și un grup înscris în alte partide, dar care este așteptat înapoi în PNL.

Președintele TDL Satu Mare, Adrian Cozma, s-a arătat convins că cele trei partide vor avea o bună colaborare. El a mai anunţat că se vor implica în crearea lui mare partid de dreapta, PNL şi vor lupta pentru Klaus Iohannis, fiind de părere că „sătmărenii nu vor vota un oltean, ci un ardelean”.

Reprezentanţii organizaţiilor de tineret au adoptat deja o rezoluţie comună referitoare la măsurile propuse cu privire la modificarea Legii Educaţiei.