Ultima actualizare: ieri, 18:59
DRM
Locale

Mihai Huzău, prim-vicepreşedinte naţional al TDL

Victor Cernea, Adrian Cozma, Mihai Huzau (2)Sătmăreanul Mihai Huzău, fost prim-vicepreşedinte naţional al organizaţiei de tineret Forţa Civică a devenit prim-vicepreşedinte naţional la Tineretul Democrat Liberal şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene de tineret din Satu Mare, în urma fuziunii dintre cele două formaţiuni.

Liderii organizaţiilor de tineret din Alianţa Creştin Liberală Satu Mare, au transmis astăzi, într-o conferinţă de presă, un mesaj de unitate, afirmând că îşi vor face auzită vocea în politică şi că vor lupta pentru victoria candidatului Klaus Iohannis.

Reprezentantul PNL, Victor Cernea, a făcut o descriere a situației din PNL Satu Mare. El susține că sunt trei grupuri de liberali, cei care sunt membri PNL, o aripă indusă în eroare de grupul condus de Adrian Ștef , și un grup înscris în alte partide, dar care este așteptat înapoi în PNL.

Președintele TDL Satu Mare, Adrian Cozma, s-a arătat convins că cele trei partide vor avea o bună colaborare. El a mai anunţat că se vor implica în crearea lui mare partid de dreapta, PNL şi vor lupta pentru Klaus Iohannis, fiind de părere că „sătmărenii nu vor vota un oltean, ci un ardelean”.

Reprezentanţii organizaţiilor de tineret au adoptat deja o rezoluţie comună referitoare la măsurile propuse cu privire la modificarea Legii Educaţiei.

9 comentarii

 1. raluca Răspunde

  sa nu spuneti ca Mihai Huzau a articulat ceva impotriva lu govor ca si mor de ras

 2. Gill Răspunde

  Cum pot 3 oameni fi zero ?

 3. Adilica spartanul Răspunde

  Cum sa fie asta ales la centru? Suntem de tot rasul! Daca si baiatul cu ciocolata stricata este un tanar politician de perspectiva, apoi noi astia ce va citim portalul ne grabim sa ne indreptam inspre pamant!

 4. Florin Răspunde

  Baiatul asta de la PNL nu stie nici macar sa vorbeasca corect limba romana. A ajuns el vre-un mare inteligent de explica situatia partidului.
  Apa trece pietrele raman … bravo ma!

 5. Lucian Răspunde

  Eu apreciez implicarea tinerilor in politica dar cand ii vad pe acestia imi vine greu sa cred ca pot sa aduca un plus de valoare clasei politice de azi.
  Pe acest Victor Cernea l-am cunoscut cand era presedinte al studentilor liberali, in afara de faptul ca statea la cafele toata ziua nu a facut nimic prin care sa se remarce, mi-e greu sa cred ca va putea face ceva acum.
  Pe Cozma il afecteaza trecutul infractional, amuzant e ca el acum e si avocat 🙂

 6. mru bullshit Răspunde

  trasestii democrati liberali tdl

  gainilor , mru a vindut partidul la liberali
  blaga a vindut si el partidul la liberali

  ii doare in fund de voi de organizatiile locale.

  si uite asa a disparut PDL si FC

  Adio

 7. satmarean Răspunde

  Ne da si ciocolata?

 8. Covaci Răspunde

  Cozma ala apara toti pedofilii in instanta, cum poti avea incredere in vorbele lui ?

 9. Fuctionar public Răspunde

  Cei din PDL care au taiat salariile si pensiile vin acum sa ne cerseasca voturile cred ca e momentul sa le dam o lectie (baietilor destepti din energie cu dosare penale pe rol)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Adrian Cozma îl acuză pe Adrian Ştef că ameninţă şi presează primarii. Ştef: Sunt prostii!

Președintele TDL Satu Mare, Adrian Cozma, l-a acuzat astăzi într-o conferinţă de presă pe preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, că...

Închide