PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Olimpicul Andrei Bud a fost premiat de Consiliul Judeţean

Olimpicul internaţional Andrei Bud, din Negreşti Oaş, a fost premiat astăzi de către Consiliul Judeţean Satu Mare, instituţia oferindu-i acestuia suma de 3.000 de lei pentru meritele sale.

Preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor l-au felicitat pentru performanţele obţinute, pentru tot ce face pentru judeţul Satu Mare, dând asigurări că-l vor sprijini şi mai departe.

În cuvântul său, Andrei Bud, le-a dat o scurtă lecţie consilierilor judeţeni, explicându-le că trebuie promovaţi şi alţi tineri cu rezultate deosebite.

El a fost foarte sincer şi a mărturisit că a rămas cu un gust amar după admiterea la facultate, deoarece nu poate face două şcoli din cauza unui viciu.

Eu o să rămân în România la facultate, după voi mai vedea”, a spus Andrei Bud.

Olimpicul s-a gândit ca împreună cu alţi tineri să facă o asociaţie prin intermediul căreia să-i promoveze pe cei mai buni, să-i promovăm.

Andrei Bud a făcut şcoala gimnazială în oraşul Negreşti Oaş şi Liceul Teoretic de Informatică din Bucureşti. A obţinut numeroase medalii la olimpiade, inclusiv medalia de argint la olimpiada internaţională din Africa de Sud şi cea de bronz din Columbia.