Ultima actualizare: azi, 12:43
Locale

Olimpicul Andrei Bud a fost premiat de Consiliul Judeţean

andrei budOlimpicul internaţional Andrei Bud, din Negreşti Oaş, a fost premiat astăzi de către Consiliul Judeţean Satu Mare, instituţia oferindu-i acestuia suma de 3.000 de lei pentru meritele sale.

Preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor l-au felicitat pentru performanţele obţinute, pentru tot ce face pentru judeţul Satu Mare, dând asigurări că-l vor sprijini şi mai departe.

În cuvântul său, Andrei Bud, le-a dat o scurtă lecţie consilierilor judeţeni, explicându-le că trebuie promovaţi şi alţi tineri cu rezultate deosebite.

El a fost foarte sincer şi a mărturisit că a rămas cu un gust amar după admiterea la facultate, deoarece nu poate face două şcoli din cauza unui viciu.

Eu o să rămân în România la facultate, după voi mai vedea”, a spus Andrei Bud.

Olimpicul s-a gândit ca împreună cu alţi tineri să facă o asociaţie prin intermediul căreia să-i promoveze pe cei mai buni, să-i promovăm.

Andrei Bud, Adrian Stef

Andrei Bud a făcut şcoala gimnazială în oraşul Negreşti Oaş şi Liceul Teoretic de Informatică din Bucureşti. A obţinut numeroase medalii la olimpiade, inclusiv medalia de argint la olimpiada internaţională din Africa de Sud şi cea de bronz din Columbia. 

3 comentarii

 1. satmarean 2014 Răspunde

  Acesti 2 analfabeti se baga peste tot,ca raia! Acum premiaza oameni deosebiti. Trebuia ei sa-i manjasca imaginea acestui tanar curat,prin tupeul lor de a se afisa in orice ipostaze pt. voturi! Daca dai premii ,da-le din suflet din banii tai!Asa au alocat niste bani marunti,vis a vis de performantele acestui tanar ,si profita de ocazie sa-si faca poze(pt. imagine si voturi),dar ii pun intr-o lumina proasta imaginea elevului! Bravo OLIMPICULUI,RUSINE cei 2 maimutoi!

  • Ea Răspunde

   Ionel Mesaros (satmarean) ai merita si tu un premiu din partea Consiliului Judetean, pentru PROSTIE !!! 🙂 🙂 ACLe de gamalie mai au bani sa te plateasaca ? sau latri pe gratis ? 🙂 🙂

 2. Ea Răspunde

  Conducerea Consiliului Judetean Satu Mare merita felicitari pentru implicarea, sustinerea si promovarea tinerilor din judet. Presedintele si vicepresedintele depun eforturi considerabile pentru a crea o imagine buna judetului Satu Mare, si din pacate persoane ca “satmarean”(Ionel Mesaros) ar trebui exilate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
111 candidați absenți la prima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă

Proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat, desfășurată în data de 25 august 2014, a...

Închide