PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primarul Dorel Coica despre consilieri: Nu au avut irigaţie cerebrală, unii emană inepţii, prostii

Primarul Dorel Coica le-a răspuns astăzi într-un mod destul de plastic consilierilor locali ai UDMR, PDL şi PNL care l-au acuzat de management defectuos, spunând că probabil nu li s-au irigat bine creierele şi au emanat prostii.

Cum au simţit că plec li s-au încordat muşchii la unii dintre consilieri. Din păcate odată cu încordarea muşchilor probabil că nu au mai avut irigaţie cerebrală şi unii dintre ei au început să emane numai inepţii şi numai prostii. Este campanie electorală, toţi pe care i-aţi văzut în faţa celor de la USL sunt adversari politici, mai nou şi dna viceprimar este în partidul d-lui Raţiu, deci e normal să ne atace. Nu intru în polemică cu ei pentru că le cunosc valoarea la fiecare”, a spus Dorel Coica.

Edilul s-a arătat nemulţumit de modul în care angajaţii instituţiei i-au luat apărarea.

Din păcate din partea instituţiei nu prea a avut cine să dea replică în afară de doctorul Fanea, un om cu experienţă. Asta este”, a mai spus Coica.

 Primarul nu a vrut să comenteze declaraţiile viceprimarului liberal Marcela Papici cu privire la atribuţiile pe care aceasta le-ar avea, transmiţându-i doar „La mulţi ani” de ziua ei.

În privinţa situaţiei hotelului Dacia, edilul a spus că s-a purtat o corespondenţă cu Parchetul, s-a comunicat faptul că trebuie făcută o expertiză și se așteaptă răspunsul din partea Ministerului Culturii.

Am văzut că pe unii dintre consilierii locali i-a lovit dorul şi dragostea de hotelul Dacia. Întrebaţi-i pe dânşii, care au avut majoritatea şi fostul primar de ce au dat atât de uşor şi Dacia, şi Filarmonica şi ştrandul municipiului. De ce? Acum şi-au adus aminte că există Dacia şi că îi doare sufletul? Trebuia atunci să deschidă ochii şi să nu îşi bată joc de averea municipiului. Erau majoritari în Consiliul Local, aveau preşedinte al Consiliul Judeţean, aveau primar în municipiu. Dacă eu nu mă luptam, dacă nu declanşam acel scandal Filarmonica şi astăzi era a d-lui Ţânţaş”, a mai adăugat edilul.

Potrivit acestuia, s-a făcut o evaluare a Daciei, estimată la 3.065.000 de euro, și s-a discutat cu Consiliul Județean despre cumpărarea clădirii, luarea unui credit pentru cumpărare, reabilitarea de fonduri europene.