PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Zeci de noi membri în ACL Satu Mare. 35.000 de semnături pentru Klaus Iohannis

Copreşedinţii ACL Satu Mare, Petre Mureşan şi Romeo Nicoară, alături de deputatul Andreea Paul, au anunţat astăzi într-o conferinţă de presă faptul că în noua alianţă s-au înscris 80 de persoane noi după anunţarea candidatului Klaus Iohannis la prezidenţiale.

Preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, a arătat adeziunile precizând că pot fi verificate, nu precum adeziunile anunţate de alt partid, făcând aluzie la fosta colegă de partid Laura Bota, care a anunţat că mii de oameni s-au înscris în PMP Satu Mare.

Dovada că românii sunt încrezători în noul tandem, în viitorul preşedinte Klaus Iohannis, stau şi aceste adeziuni. Se pot verifica, nume, prenume, CNP, adresă de buletin. De la anunţarea candidaturii am primit 80 de noi membri doar în organizaţia locală Satu Mare. Este o dovadă că românii au încredere, că vor un altfel de preşedinte, că dreapta va câştiga alegerile în această toamnă. Aseară le-am înmânat carnetele. O să mai primim membri pentru că românii vin spre ACL“, a spus Mureşan.

Liderul PDL a mai anunțat că la nivel județean ACL strânge 35.000 de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis, și că la Târșolț va avea loc o întâlnire între românii plecați la muncă în străinătate cu președintele PDL Diaspora.

Începem de mâine acţiunea de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii dlui Klaus Iohannis. Desigur, cele 35.000 de semnături pe care le vom strânge până la începutul lunii septembrie sunt o sarcină dificilă dar, pentru noi, de realizat. Sunt foarte mulţi oameni care vin spre dreapta, spre ACL, spre motorul schimbării din România“, a afirmat preşedintele PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară.

Acesta consideră că este nevoie de un preşedinte mediator, un factor de echilibru iar Klaus Iohannis a demonstrat că poate face acest lucru. De altfel, Iohannis a demonstrat la Sibiu că poate face performanţă.

Liderul PNL a mai anunţat că din această toamnă îşi va deschide un birou parlamentar la Satu Mare şi că liberalii vor avea în curând un sediu. În paralel au fost începute demersurile pentru recuperarea sediului din Cuza Vodă.