PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Echipa PSD în piețele din Satu Mare

Miercuri a fost o zi plina pentru echipa de campanie PSD, aceasta fiind in mijlocul cetatenilor in pietele Municipiului Satu Mare, iar spre amiaza s-a deplasat impreuna cu Președintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, la o intalnire cu alegatorii din Halmeu.

In discutiile purtate cu alegatorii, membrii staff-ului de campanie au transmis mesajul şi obiectivele electorale ale candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta. 

Ca Presedinte al Romaniei, Victor Ponta se poate baza pe o majoritate stabila in Parlament si pe o buna colaborare cu actualul Guvern, in acest fel va putea asigura stablitatea in Romania si va pune capat conflictelor intre politicieni, astfel incat acestia sa lucreze in beneficiul cetatenilor romani.

Nu este o noutate ca Premierul Romaniei, acorda foarte multa incredere tinerilor si ii promoveaza, de aceea a aprobat programul “Garantia pentru Tineret” pentru a sprijini tinerii sub 25 de ani sa isi gaseasca un loc de munca, a introdus programul “Tineri inteprinzatori” cu finantare nerambursabila de pana la 10.000 de euro pentru tinerii care deruleaza o afacere.

Ca viitor Presedinte, Victor Ponta vrea sa fie un alt model de presedinte, fara conflicte, fara scandal, care isi doreste ca toti cetatenii sa participle si sa colaboreze pentru dezvoltarea Romaniei.

Sursa: PSD Satu Mare