Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Echipa PSD în piețele din Satu Mare

psd3Miercuri a fost o zi plina pentru echipa de campanie PSD, aceasta fiind in mijlocul cetatenilor in pietele Municipiului Satu Mare, iar spre amiaza s-a deplasat impreuna cu Președintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, la o intalnire cu alegatorii din Halmeu.

In discutiile purtate cu alegatorii, membrii staff-ului de campanie au transmis mesajul şi obiectivele electorale ale candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta. 

Ca Presedinte al Romaniei, Victor Ponta se poate baza pe o majoritate stabila in Parlament si pe o buna colaborare cu actualul Guvern, in acest fel va putea asigura stablitatea in Romania si va pune capat conflictelor intre politicieni, astfel incat acestia sa lucreze in beneficiul cetatenilor romani.

Nu este o noutate ca Premierul Romaniei, acorda foarte multa incredere tinerilor si ii promoveaza, de aceea a aprobat programul “Garantia pentru Tineret” pentru a sprijini tinerii sub 25 de ani sa isi gaseasca un loc de munca, a introdus programul “Tineri inteprinzatori” cu finantare nerambursabila de pana la 10.000 de euro pentru tinerii care deruleaza o afacere.

Ca viitor Presedinte, Victor Ponta vrea sa fie un alt model de presedinte, fara conflicte, fara scandal, care isi doreste ca toti cetatenii sa participle si sa colaboreze pentru dezvoltarea Romaniei.

Sursa: PSD Satu Mare

23 comentarii

  1. Cri Răspunde

    Felicitari echipei de campanie, multa putere de munca si bafta la alegeri!

  2. Adrian Răspunde

    Copiii fostilor comunisti viitori comunisti ai tarii !

    • Andrei Răspunde

      Vezi ca vorbesti pe langa subiect ! 🙂

    • unu Răspunde

      Toti avem parinti care au trait pe vremea comunismului numai daca tu nu cumva esti ceva extraterestru……de altfel asta e foarte posibil la asemenea comentariu aberant

  3. Marian Răspunde

    FORZA PSD !!!

  4. Gica Răspunde

    Comunisti ? Vai de voi ca nu ati invatat la ora de istorie despre comunism 🙁

  5. MMN Răspunde

    PSD la putere ! VICTORIE !

  6. Adina Pop Răspunde

    felicitari membrilor PSD, bafta in continuare

  7. Georgiana Vancea Răspunde

    O echipa consecventa ,bafta TSD bafta noua !

  8. Georgiana Vancea Răspunde

    O echipa consecventa ,bafta TSD bafta noua !

  9. Zorro Răspunde

    Trei cuvinte : VICTOR PONTA PRESEDINTE !

    Felicitari dl Premier pt programele destinate tineretului !!!
    Mult succes !

  10. Adina Pop Răspunde

    BAFTĂ TSD

  11. vlad Răspunde

    pacat ca COMUNISTII….ii conduc si manipuleaza pe acesti tineri……sunt,stau,dicteaza si fac din tineri poate unii de buna credinta o masa de manevre,pana nu scapam de bosorogii,cu metegne de hoti comunisti,se face campanie pentru ei nu pentru viitorul celor din imaginii!!!

    • unu Răspunde

      Noi facem campanie pentru noi si pentru viitorul nostru nu suntem masa de manevra a nimanui….nu ne confunda cu tineri de la alte partide!!!!!noi spre deosebire de alti avem un cuvant de spus si suntem respectati de seniori drept dovada atat staful cat si echipa noastra de campanie sunt formate in mare parte din tineri

  12. Sfanta P..a Răspunde

    Doar cancerul ne va ajuta sa scapam de ciuma rosie PSD! Borfasi ordinari! Noroc ca moartea va mai curata cum l-a curatat pe Marinescu! Elena Udrea Presedinte!

    • unu Răspunde

      Cat de idiot poti sa fi sincer ca sa faci un asemenea comentariu…mi-ar fi rusine sa fac asemenea afirmati…..doar un redus mintal e capabil de asa ceva….o eclipsezi pana si pe candidata voastra!!!!!!

  13. Galiano Răspunde

    groaznic!!!!!

  14. ion romanu Răspunde

    dar in M17 de ce nu au fost in piata? aaaa!!! nu e gata. se va inaugura probabil inainte de alegeri sau intre tur 1 si 2.
    PSD trei cuvinte: vICTOR pONTA M…

  15. SATMAREAN Răspunde

    Nu va e rusine sa iesiti in public? Distrugeti tara asta numai ca sa-l faceti pe Ponta presedinte. Asta nu merita sa fie nici presedinte de asociatie de locatari. Sper ca romanii sa-si dea seama cine e PSD!

  16. satmarean 2014 Răspunde

    Daca ROMANII vor sta acasa si vor asista NEPASATORI,ponta si tovarasii lui vor castiga! Din acel moment tara este pierduta,acest plagiator,borfas si tradator,mitoman si antieuropean ,isi va duce planul la indeplinire si anume acela de a scoate Romania din UE si a o pune pe tava moskovei! Asa ca ROMANI ,la vot si votati Klaus Johannis! Cu el Europa va fi mult mai aproape ,iar civilizatia va rfenaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.