PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Loc de joacă la Grădiniţa 14 Mai (FOTO)

Conducerea Primăriei Satu Mare a inaugurat astăzi un nou loc de joacă pentru copiii de la Grădiniţa 14 Mai.  La eveniment au participat primarul Dorel Coica, viceprimarii Marcela Papici, Radu Roca, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Claudiu Mondici, directorul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Gabriel Mihali, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Gabriel Leş, consilierul local Manuela Rogoz.

Directorul Grădiniţei, Anuca Lupşa, a ţinut să mulţumească autorităţilor locale pentru investiţia realizată, valoarea investiţiei fiind de 101.000 de lei.

Directorul APIA, Gabriel Leş, reprezentant al părinţilor, a amintit de înţeleptul Somolon, care spunea că de fapt copiii sunt un dar şi o răsplată de la Dumnezeu. El a ţinut să mulţumească învăţătoarelor de la această grădiniţă pentru profesionalismul de care dau dovadă, subliniind că investiţia în copii este cea mai importantă.

Primarul Dorel Coica a afirmat că această investiţie reprezintă nu lucru deosebit pentru copii, el recunoscând că mai este de lucru în zonă, prioritar fiind mutarea centrului de noapte din vecinătatea instituţiei de învăţământ.

Primarul a declarat că astfel de locuri de joacă se vor amenaja în toate grădiniţele din Satu Mare şi că în curând locuitorii cartierului 14 Mai vor avea un loc de joacă pentru copii, inclusiv un teren de fotbal, pe aleea Gladiolei, în urma unei sponsorizări făcută de o firmă care are contracte cu administraţia locală.