Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Loc de joacă la Grădiniţa 14 Mai (FOTO)

inaugurarea gradinitei 14 Mai (12)Conducerea Primăriei Satu Mare a inaugurat astăzi un nou loc de joacă pentru copiii de la Grădiniţa 14 Mai.  La eveniment au participat primarul Dorel Coica, viceprimarii Marcela Papici, Radu Roca, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Claudiu Mondici, directorul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Gabriel Mihali, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Gabriel Leş, consilierul local Manuela Rogoz.

Directorul Grădiniţei, Anuca Lupşa, a ţinut să mulţumească autorităţilor locale pentru investiţia realizată, valoarea investiţiei fiind de 101.000 de lei.

Directorul APIA, Gabriel Leş, reprezentant al părinţilor, a amintit de înţeleptul Somolon, care spunea că de fapt copiii sunt un dar şi o răsplată de la Dumnezeu. El a ţinut să mulţumească învăţătoarelor de la această grădiniţă pentru profesionalismul de care dau dovadă, subliniind că investiţia în copii este cea mai importantă.

Primarul Dorel Coica a afirmat că această investiţie reprezintă nu lucru deosebit pentru copii, el recunoscând că mai este de lucru în zonă, prioritar fiind mutarea centrului de noapte din vecinătatea instituţiei de învăţământ.

Primarul a declarat că astfel de locuri de joacă se vor amenaja în toate grădiniţele din Satu Mare şi că în curând locuitorii cartierului 14 Mai vor avea un loc de joacă pentru copii, inclusiv un teren de fotbal, pe aleea Gladiolei, în urma unei sponsorizări făcută de o firmă care are contracte cu administraţia locală. 

11 comentarii

  1. Coco Răspunde

    Alte orase inaugureaza malluri si centre frumoase, cladiri etc, noi….topogane 🙂

  2. Dana Răspunde

    Multumim celor care se gandesc si la copii nostri. Felicitari pentru initiativa !

  3. prince Răspunde

    Investitie de 2 lei ,bani din mila parintilor si de la firme,Careiul investeste milioane de euro in parcuri si zone de joaca pt copii,Zalaul are proiecte de 12 miloane de. euro pt locuri de agrement iar chelul mincinos taie panglica la o investitie de 3000 de lei .
    DEMISIA COICA ESTI O RUSINE PT NOI SATMARENII

  4. ardelean Răspunde

    Popa acela-i teribil…cum sfinteste doi caluti si-un tobogan.
    Niste cosuri de gunoi n-au inaugurat?

  5. satmarean.... Răspunde

    L-am auzit pe dl.primar Coica exprimandu-si bucuria de-a fi citit pe chipurile copiilor emotionati BUCURIE. E minunat daca ati reusit aceasta Fapta Buna! Felicitari, domnule primar, pt aceasta inititiva super-laudabila !BRAVO !

    Dl.Gabriel LES are perfecta dreptate cand afirma că :” investiţia în copii este cea mai importantă !”. Aici s-au investit 101.000 lei, adica 23.000 de euro.
    Da’ nu inteleg cum de nu vad nici macar un ansamblu de joaca la 2160 de euro ; sau un ansamblu de joaca tip Trenulet la doar 1251 de euro; sau un banal balansor la 184 de euro sau la 223 de euro; sau macar un topogan cu cataratoare sau un leagan banal la 800 de euro, unde copiii se dau huta-huta…

    Si pt ca dragul nostru primar, domnul dr. COICA, a promis si alte locuri de joaca pt copii,vreau sa-l rog cu tot respectul sa rasfoiasca dumnealui personal Catalogul de produse http://www.loftrek.ro/ ca la urmatoarele investii in locuri de joaca( poate va ocupati personal?!…) minunatiile vesele pt copii sa fie multe/multe, complexe, educative si distractive pt aceeasi bani ! De dragul copiilor din Satu Mare care merita si sunt cei mai grozavi din lume!…

    Felicitari,domnule primar Coica, pt aceasta initiativa minunata de-a oferi acest Locusor de joaca celor 140 de copii de la Gradinita 14 Mai ! (Pe cand in alte locatii, pt alti copii minunati ?!…).

  6. Valentina Răspunde

    Toti parintii sunt nemultumiti de faptul ca foarte multi copii isi petrec zilele “jucandu-se” doar prin intermediul tehnologiei- tablete, smartphone`uri inca din primii ani de viata si cand se investeste in alt gen de joaca sariti toti cu gura pe ei. Daca au la indemana aceste zone de joaca le folosesc mai mult si fac miscare. Orice investitie trebuie apreciata chiar si un cos de gunoi ca e nevoie de ele!
    Daca tot nu facem nimic pt acest oras noi ca si cetateni cred ca am putea macar sa apreciem cand se acorda atentie unor probleme sau se fac investitii de orice amploare.
    E un lucru bun, felicitari!

    • Unu' Răspunde

      Ai cascat ochii la pret?
      Facem totul de 5 pana la de 10 ori mai scump ca in alte parti?
      Rusine chelule!

      • Zorro Răspunde

        Dar tu te-ai uitat la pret bai periuta ?

      • satmarean.... Răspunde

        @ Unu’- Cu toata prietenia,dar tu chiar crezi ca un primar are timp sa se ocupe de leagane si topogane ?!…Bineinteles, ca nu ! De ce crezi ca avem un desteptozaur de manager pe oras ?!…(P.S.Nu poti sa jignesti ca barbat pe un alt barbat spunandu-i “chelule”! E aiurea! E de gradinita! Si apropo, e trendy sa fii chel,chiar sexy! Bruce Willis – e super sexy chiar si chel ! Incearca !).

  7. toma Răspunde

    nihil sine popa… Dumnezeu nu mai conteaza…

  8. gigi Răspunde

    chiar nu puteti inaugura nici macar o buda fara sa fie sfintita de cate un spurcat de popa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.