PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor: Țineți minte trei cuvinte, Victor Ponta Președinte!

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a transmis astăzi într-o conferință de presă, după vizita efectuată la București, vești importante pentru județul Satu Mare și de asemenea mesaje de încurajare a sătmărenilor de a participa în data de 2 noiembrie la alegerile prezidențiale.

Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la primul tur al alegerilor prezidențiale, președintele PSD, Mircea Govor vrea să se asigure că sătmărenii vor vota cu premierul Victor Ponta. În acest context, Mircea Govor,  a declarat în cadrul conferinței de presă că o să înceapă proiecte ”cum nu a mai avut Sătmarul niciodată”, anunțând totodată că se vor aloca bani pentru reabilitarea totală a podului Decebal și a Stadionului Olimpia.

O să înceapă proiecte cum nu a mai avut Sătmarul niciodată, domnul primar Coica o să vi le prezinte, dar în mare pot să vă spun că va intra în reabilitare totală podul Decebal, se vor aloca toți banii aferenți pentru finalizarea lucrărilor și vă spun, pentru iubitorii de fotbal, s-au obținut 15.000.000 de lei pentru reabilitarea totală a Stadionului Olimpia. De asemenea se va face Sala Polivalentă și fără să mai intru în amănunte, se va face plata pentru reabilitarea străzilor. Așa că nu îmi rămâne decât să le transmit locuitorilor din județul Satu Mare că premierul Victor Ponta a fost, este și va fi alături de județul nostru și va susține dezvoltarea județului Satu Mare așa cum nu a făcut-o nimeni niciodată în ultimii 25 de ani. Eu sunt mândru de acest lucru, mă bucur că am putut să fiu eu cel care a contribuit destul de mult și substanțial în obținerea acestor fonduri pentru județul Satu Mare ”, a spus Mircea Govor.

Totodată, a mai anunțat că s-au alocat bani pentru dotarea Ambulatoriului Satu Mare și pentru Spitalul Județean de Urgență suma de 19.300.000 de lei pentru aparatură și dotarea corespunzătoare a secțiilor și a cabinetelor de la Ambulatoriu. Mai mult, pentru Spitalul din Negrești s-a alocat suma de 2.100.000 de lei pentru dotări iar pentru Carei, pe lângă suma de 1.600.000 de lei pentru  finalizarea Primăriei din Carei, s-au mai alocat pentru finalizarea Castelului Karoly, suma de 500.000 de lei, urmând pe parcurs să se mai primească și alți bani.

În  încheierea discursului, edilul PSD le-a transmis sătmărenilor ca duminică să se prezinte la vot și să voteze Victor Ponta, amintind că și lidera opoziției, Andrea Paul i-a rugat pe locuitorii din Ardeal să îl voteze pe Victor Ponta, fapt pentru care îi mulțumește.

Îi rog pe sătmăreni, duminică, când avem posibilitatea să le mulțumim și prin faptele noastre nu numai prin vorbe, să vină la vot și să voteze Victor Ponta. Ați văzut că și inclusiv doamna Paula Vass, care este una dintre liderii opoziției, i-a rugat pe locuitorii din Ardeal să îl voteze pe Victor Ponta, eu pentru acest lucru îi mulțumesc și apreciez că și-a dat seama și dânsa, chiar dacă târziu, că singurul candidat care merită să fie Președintele României, Victor Ponta și nu cel pe care îl promovează ei. Îi mulțumesc că a făcut-o public și acest lucru este de apreciat”, a declarat Mircea Govor.  

Optimist, președintele PSD  la final a mai transmis că este ferm convins că în data de 17 noiembrie o să sărbătorească în centrul orașului împreună cu toți sătmărenii victoria lui Victor Ponta și a tuturor Românilor încheind ”Țineți minte trei cuvinte, Victor Ponta Președinte!”.