PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

ACL Satu Mare a încheiat campania printr-un ”marș al speranței”

Staff-ul de campanie al ACL Satu Mare a marcat astăzi, încheierea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, printr-o acțiune în municipiul Satu Mare.

Liderii ACL au transmis un ultim îndemn electoral sătmărenilor, indiferent de etnie, să se prezinte duminică la urne și să-l voteze pe Klaus Iohannis, un președinte european, serios, echilibrat și diplomat.

Întreaga echipa a Alianței Creștin Liberale din Satu Mare mulțumește în primul rând tuturor sătmărenilor pentru că ne-au fost alături și i-am bătut pe PSD și pe candidatul lor la președinție, Victor Ponta, în primul tur. În turul doi, este nevoie mai mult decât oricând ca sătmărenii să iasă la vot. Avem de ales între un președinte european, serios, echilibrat, diplomat, așa cum trebuie să aibă orice țară europeană, Klaus Iohannis. Cealaltă alternativă este un președinte neserios, mincinos, de-a dreptul prost-crescut, care jignește în fiecare zi românii și a făcut cea mai murdară campanie electorală din ultimii 25 de ani. Este vorba de Victor Ponta. Nu cred că decizia este grea, mă bazez foarte tare pe luciditatea sătmărenilor și cred că sătmărenii vor da un președinte ardelean țării”, a declarat deputatul Andreea Paul.

Pornim astăzi, în ultima zi de campanie, într-un traseu prin frumosul nostru municipiu Satu mare, un traseu al speranței aș spune eu pentru o Românie normală. Vrem să le spunem astăzi sătmărenilor indiferent de etnia lor că merită să-l voteze pe Klaus Iohannis, merită să voteze o speranță pentru o Românie normală. Milităm pentru dreptate, pentru candidat care susține statul de drept și nu pentru celălalt candidat care susține România corupților și care vrea să promoveze Legea amnistiei și grațierii. Nu vom avea 15000 de specialiști în guvernare dacă această lege trece ci vom avea 15000 de pușcăriași pe străzi. Noi nu dorim acest lucru. Noi dorim o Românie normală, o Românie occidentală, din acest motiv îl susținem până în ultimul moment pe Klaus Iohannis. Invit toți sătmărenii, din Tarna Mare până în Pișcolt, de peste tot, tineri și vârstnici, să vină duminică să-l voteze pe Klaus Iohannis, iar de luni să ne bucurăm că avem o țară așa cum ne-o dorim”, a afirmat deputatul Romeo Nicoară.

Avocatul Adrian Cozma a îndemnat și el tinerii la vot și să aleagă un candidat viabil pentru România, și nu ”Victor Ponta care a promis 1 milion de locuri de muncă și am primit în schimb 75000 de șomeri”.