PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ştef: Continuăm proiectul USL şi în judeţul Satu Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, membru în conducerea naţională a PLR a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că la nivelul judeţului Satu Mare se continuă proiectul USL care a adus un val de simpatie şi a câştigat alegerile din 2012.

Adrian Ştef le-a mulţumit sătmărenilor care au ieşit duminică la vot subliniind că e foarte important să-şi exercite acest drept constituţional.

Acesta a declarat că USL trăiește mai departe și în județul Satu Mare, concretizându-se prin cele 58.000 de voturi pe care le-a luat Victor Ponta, adică cu 7.000 de voturi mai puțin decât a obținut Adrian Ștef la alegerile locale.

Majoritatea politică ce a câştigat alegerile din 2012 există şi acum, am reuşit deja să îndeplinim jumătate din proiectele pe care le-am propus atunci, am făcut investiţii importante în dezvoltarea infrastructurii, în domeniul sănătăţii, în turism şi tocmai în această perioadă facem cele mai mari investiţii în dezvoltarea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din judeţ. În următorii doi ani voi căuta să-i întâlnesc personal şi pe sătmărenii care de data aceasta nu l-au votat pe candidatul nostru la Preşedinţia României şi îi voi întreba pe fiecare ce nemulţumiri au în legătură cu activitatea noastră şi ce ar trebui să facem pentru ca lucrurile să meargă mai bine”, a declarat Ștef.

În privința celor 7.000 de voturi, Adrian Ștef a spus că dacă persoanele respective sunt nemulțumite de activitatea sa ar vrea să le caute personal, să le explice cum stau lucrurile.

Liderul PRL consideră că Iohannis s-a bucurat de un val de simpatie, acesta fiind motivul pentru care a obţinut un număr atât de mare de voturi şi la nivelul judeţului Satu Mare.

În cadrul conferinţei, Ştef a mai ţinută să transmită un avertisment primarilor, şi anume faptul că aleşii locali ai PLR au mandatele valabile şi au în spate votul USL din 2012, sperând ca incidentul de la Culciu, unde viceprimarul l-a scos din sală pe un consilier PLR, să nu se mai repete.