PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Andreea Paul: Ceaușescu a promis 100 de lei acum 25 de ani, Ponta promite acum

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, harta României cu veniturile medii ale populaţiei, din care reiese că harta sărăciei se suprapune cu harta polilor de putere ai PSD. Potrivit parlamentarului, salariul mediu lunar este sub 1885 lei în 14 municipii conduse de oameni de stânga, şi de peste 1885 în 11 municipii conduse de primari ACL.

Ceaușescu a promis 100 de lei acum 25 de ani pentru a continua regimul comunist. Ponta promite acum tot 100 de lei pentru cadrele medicale, sperând că va continua regimul neo-comunist. De ce jignește românii atât de tare?! Pomenile electorale curg. Ponta ne ascunde că taxează mult și taie investițiile, inclusiv cofinanțările pentru banii europeni. În anul 2015, românii vor deconta din plin greșelile electorale ale lui Ponta de azi”, a afirmat Andreea Paul.

Aceasta s-a mai declarat revoltată de promisiunile electorale făcute de către premierul Ponta, afirmând că ministrul Rovana Plumb “a dormit în păpușoi”, deoarece de abia acum, în campanie electorală, se anunţă ce “dă” Ponta românilor.

“Creșterea sărăciei dovedită prin fapte este adevărata politică socială a PSD. Rata sărăciei și a excluziunii sociale sunt mai mari și în 2012, și în 2013 sub PSD, decât în anul 2011. O dovedesc datele oficiale ale biroului european de statistică. Creșterea sărăciei este adevărata politică socială a PSD, dovedită prin fapte.  Îi întreb pe doamna Plumb și guvernul Ponta de ce crește sărăcia sub guvernul PSD”, a mai spus deputatul.

Referitor la turul al II-lea, Andreea Paul consideră că electoratul Monicăi Macovei va vota cu Klaus Iohannis, candidatul ACL fiind susținut și de PMP și UDMR, partide membre ale Partidului Popular European.

Din Partidul Popular European fac parte şi PMP şi UDMR iar acordul este parafat, nu mai trebuie  nici discutat, nici negociat, nici făcut trocuri politice. Partidele membre ale PPE susţin candidatul Klaus Iohannis”, a mai spus deputatul.