Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

Andreea Paul: Ceaușescu a promis 100 de lei acum 25 de ani, Ponta promite acum

Andreea Paul (4)Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, harta României cu veniturile medii ale populaţiei, din care reiese că harta sărăciei se suprapune cu harta polilor de putere ai PSD. Potrivit parlamentarului, salariul mediu lunar este sub 1885 lei în 14 municipii conduse de oameni de stânga, şi de peste 1885 în 11 municipii conduse de primari ACL.

Ceaușescu a promis 100 de lei acum 25 de ani pentru a continua regimul comunist. Ponta promite acum tot 100 de lei pentru cadrele medicale, sperând că va continua regimul neo-comunist. De ce jignește românii atât de tare?! Pomenile electorale curg. Ponta ne ascunde că taxează mult și taie investițiile, inclusiv cofinanțările pentru banii europeni. În anul 2015, românii vor deconta din plin greșelile electorale ale lui Ponta de azi”, a afirmat Andreea Paul.

Aceasta s-a mai declarat revoltată de promisiunile electorale făcute de către premierul Ponta, afirmând că ministrul Rovana Plumb “a dormit în păpușoi”, deoarece de abia acum, în campanie electorală, se anunţă ce “dă” Ponta românilor.

“Creșterea sărăciei dovedită prin fapte este adevărata politică socială a PSD. Rata sărăciei și a excluziunii sociale sunt mai mari și în 2012, și în 2013 sub PSD, decât în anul 2011. O dovedesc datele oficiale ale biroului european de statistică. Creșterea sărăciei este adevărata politică socială a PSD, dovedită prin fapte.  Îi întreb pe doamna Plumb și guvernul Ponta de ce crește sărăcia sub guvernul PSD”, a mai spus deputatul.

Referitor la turul al II-lea, Andreea Paul consideră că electoratul Monicăi Macovei va vota cu Klaus Iohannis, candidatul ACL fiind susținut și de PMP și UDMR, partide membre ale Partidului Popular European.

Din Partidul Popular European fac parte şi PMP şi UDMR iar acordul este parafat, nu mai trebuie  nici discutat, nici negociat, nici făcut trocuri politice. Partidele membre ale PPE susţin candidatul Klaus Iohannis”, a mai spus deputatul.

19 comentarii

 1. LIBERal Răspunde

  Premierul a picat examenul de Drept civil și asta pentru că românii/cetățenii din Diaspora nu și-au putut exercita un drept fundamental și pentru că cetățeanul e persoana fizică care are capacitate de folosință și de exercițiu, din care derivă toate drepturile și obligațiile, deci drepturi civile, iar dreptul de a vota este fundamental, inalienabil, îngrădit doar în situații precise. În Diasporă, îngrădirea s-a datorat dezorganizării intenționate pentru a limita tocmai exercitarea acestui drept, în fapt un abuz de drept.

  http://www.evz.ro/dottore-a-picat-examenul-de-drept-civil.html

 2. observator Răspunde

  Corneliu Vadim Tudor îl susține în turul II pe Victor Ponta..
  Cei doi, Victor și Corneliu, au o relație veche. Vadim despre Ponta, cităm: “Victor Ponta e un infractor care vrea să fie șeful statului. Treziți-vă!”. Sau: “Daca vine Ponta cu gașca lui de baroni locali va fi sfârșitul neamului românesc!”. Sau așa: “Am publicat numeroase texte despre «aventurile» lui Ponta la Paris, din 1990, cînd el a fost recrutat de securistul Mihai Bobică atît pentru SIE, cît și pentru pederastie (că tot rimează)”. Ponta nu prea l-a băgat în seamă pe Vadim. Pare că nici acum nu l-a băgat în seamă, tocmai de-aia l-a trimis pe Gabriel Oprea, zis “țiganul mafiot” în scrierile lui Vadim, să semneze protocol cu acesta.
  http://www.kmkz.ro/recomandari-2/bordel-recomandari-2/mr-pirt-si-curva-popii-pamflet-de-corneliu-vadim-tudor-aliatul-lui-mr-pirt/

 3. Reformatorul Răspunde

  1. Votați Klaus Iohannis și dați o șansă democrației românești de a nu fi acaparată de un partid-stat, în toate pozițiile ei publice, de a evolua într-un relativ echilibru între forțele politice.

  2. Votați Victor Ponta și dați TOATĂ România pe mâna PSD, pentru mulți ani, cu toate consecințele de rigoare
  3. Stați în casă pe 16 noiembrie și se va întâmpla ca la punctul 2)

  http://www.paginadepolitica.ro/iohannis-nu-e-batman-terminati-cu-prostiile-sau-votati-ponta/

 4. SATMAREAN Răspunde

  De mai bine de o jumătate de secol, românul statistic nu a renunţat vreo clipă la opţiunea roşie. Care nu înseamnă neapărat comunism, decât dacă frica românului statistic de libertate, de libertatea câştigată pentru el de cei omorâţi şi aruncată ca o povară din spinare, obsesia burţii pline, „murim de foame!”, într-o ţară plină de obezi şi aflată pe locul 3 în Europa la aruncat mâncare, tânjala după alcool la discreţie, „iefteneşte, Doamne, băutura” şi înlocuirea chinuitoarei ocupaţii de a gândi cu băşcălia şi hlizeala, „mai bine-un cântec vesel să cântăm”, simpatia pentru hoţii de comitet, „ciordeală să fie, dar să luăm şi noi!” în ţara şperţului şi a şpriţului, dragostea arzătoare pentru pomeni şi recunoştinţa faţă de pomanageri, nevoia mistică de linişte, „avem nevoie de linişte, oameni buni”, adică de anestezia a ceea ce se numeşte conştiinţă, dacă încă nu s-a operat de ea – trebuiau să poarte un nume.
  Numele fricii – frica de a gândi, frica de a nu fi milog, frica de a nu fi dus cu rândul la masă, frica de a nu-ţi face culcuş la poalele puterii, frica de a fi liber.
  A spune că ne-am întors la 1990 e o eroare. Pentru că niciodată nu am plecat cu adevărat de acolo.

  http://www.gandul.info/puterea-gandului/secera-rosie-13493131

 5. ALEGATOR Răspunde

  D-na Andreea ,ce spuneti de cazul Blaga? Este in partid cu D-voastra.

 6. nerusinata si AROGANTA! Răspunde

  madam vass…. Ponta ne promite 100 de lei, tu si boc ne-ati nenorocit cand ne-ati taiat salariile si in spitale nu se puteau face angajari decat 1 la 7 plecati……SA TRAITI BINEEEE! EI CU EI NOI CU VOI….. cine a trait bineee ?tu si familia ta si afacerile sotului tau cu statul ++++toti ceilalti pedelisti vopsiti azi in acl…….iti mai aduci aminte madam vass?(seara cand te culci la culcare fa-ti un examen de CONSTIINTA si vezi daca te mai poti privi in oglinda)

  • satmarean.... Răspunde

   @ prietene de la 19:05 – Nu te enerva, calm ,stresul nu face bine !…Ai ticuri, deja,te afecteza politica asta,intensa!…
   Doamna Andreea Paul are un job obligatoriu acum ,trebuie sa-l sustina pe neamtul cel mai nepotrivit din lume pt functia de Presedinte RO ,e foarte OK ,e sarcina de partid,e de inteles,de respectat, doamna Andreea Paul e membru PDL, ma rog, ACL, sau PNL fara penelisti, naiba stie !, e brambureala mare pe-acolo ,dar nici nu are importanta,prietene de la 19:05, pt ca PRESEDINTELE Romaniei frumoase va fi Premierul PONTA !

   PONTA -un Presedinte pt Binele oamenilor, un Presedinte adevarat,al tuturor romanilor,indiferent de nationalitate, sex,apartenenta religioasa sau aiurea alte criterii ,diferit de cel actual – conflictual si rau !

   De aceea, prietene de la 19:05 , fii ,te rog, gentleman si nu-i mai spune VASS cand ti-a explicat ca e doamna PAUL ! Fii , te rog, gentleman si spune-i dna Paul !Ce naiba !
   Presedintele Romaniei va fi oricum, PONTA !

   – Facem pariu pe un tort Amicii ca va fi PONTA -PRESEDINTE ,dna Andreea Paul?!…Cu tot respectul si cu tot dragul, dar PRESEDINTELE ROMANIEI va fi PONTA !

   Dupa 25 de ani,in sfarsit, cu PONTA-Presedinte !, va fi BINE !…Chiar, va fi BINE !…Pe pariu!

  • satmarean.... Răspunde

   P.S. Pentru necunoscatori, tortul Amicii e tort de inghetata!…
   Ganditi si fiti pozitivi !
   Viata e prea scurta s-o risipiti aiurea cu politica!
   Votati PONTA sa va fie BINE !….

 7. SATMAREAN Răspunde

  Române, cum dracu’ să-l votezi pe Victor Ponta?
  Sub guvernarea Ponta au fost introduse 36 de taxe noi iar sărăcia a atins cote alarmante; ce folos că a dat oamenilor înapoi banii luați de către Boc dacă în paralel a pus atât de multe biruri încât au sărăcit pe vremea lui și oamenii care altădată o duceau bine? Cu un deget a pus în câteva buzunare câțiva firfirei și cu camionul a luat tot din buzunarele tuturor, întorcându-le pe dos;
  Nu îi plac instituțiile de control asupra averii demnitarilor și nici asupra corupților: ANI și DNA. Discutăm de instituții nu de oameni, ca să nu avem vorbe. Numai unui om necinstit nu îi sunt pe plac controalele. Vrea o justiție aservită nu una independentă, comentând sentințele date de către aceasta (vezi cazul Adrian Năstase – Ponta l-a ridicat în slăvi, ca și cum ar fi nevinovat);
  A încercat suspendarea Președintelui prin încălcarea Constituției, încercând să limiteze controlul Curții Constituționale asupra hotărârilor Parlamentului, înlocuind abuziv și ilegal șefii celor două Camere din Parlament, în disprețul legii. Nu problema suspendării în sine o reproșez, ci modul ilegal în care a făcut-o.
  A pus în funcții oameni fără nici o experiență, pe motive oculte care țin de Adrian Năstase (vezi Ioana Petrescu – Ministerul de Finanțe), oameni agramați (vezi Marian Grapini care a ajuns europarlamentar), oameni care au încălcat legea (Mariana Câmpeanu i-a dat ilegal o pensie de handicap propriului ei soț, etc.), oameni care își iau leafa degeaba (Victor Ciorbea);
  Conduce un partid în care majoritatea (dacă nu chiar toți) au probleme cu anchete penale sau chiar dosare penale (Dragnea, Șova, Hrebenciuc, Sârbu, Mazăre, etc.)… Lista poate continua la nesfârșit;
  În vremea guvernării Ponta, România a intrat in recesiune, s-au oprit investițiile – dintre care cele mai dureroase sunt cele în infrastructura și dezvoltarea agriculturii), a crescut șomajul și a scăzut puterea de cumpărare;
  Ne-a furat pur și simplu autostrăzile, cheltuind banii de acciză pe orice altceva, taxa care avea drept scop, așa cum a declarat chiar Ponta când a introdus-o, construcția de autostrăzi;
  A fost de acord cu dosirea unor contracte în care una din părți este statul român pentru a nu se afla clauzele incriminatorii sau care au dus sau vor duce la devalizarea statului român (Bechtel, RMGC);
  Nu este privit cu încredere de nici unul din partenerii noștri externi (NATO și Uniunea Europeană), nici măcar de China care n-a investit un leu în România, cu toate declarațiile laudative de la televizor date de Premier. Nici măcar de Rusia nu este privit cu încredere.
  Este mincinos și fariseu, a promis un milion de noi locuri de munca, dar în realitate o armată de oameni a ajuns în șomaj pe vremea guvernării lui. Ca să nu mai vorbim de alte sute și mii de declarații mincinoase sau de lucrarea lui de doctorat, copiată în cea mai mare parte;
  A coborât sub limita oricărei decențe nivelul învățământului, promovând măsura aberantă ca elevii de liceu care nu au promovat examenul de bacalaureat să poată urma școli post liceale în cadrul universităților. Disprețul față de educație a culminat cu lipsa abecedarelor la clasa I din această toamnă;
  A ucis bolnavii de cancer și alte boli grave, le-a promis medicamente compensate sau gratuite apoi le-a dat cu tifla, prin măsuri aberante a redus accesul la serviciile medicale;
  A amnistiat fiscal oameni care au beneficiat ilegal de sume de bani, băgând astfel mâna în buzunarul celor cinstiți pentru că astfel de iertări sunt suportate de noi, cei care plătim corect taxe și impozite.
  Pentru aceste lucruri și pentru multe altele, nu, domnule Ponta, nu meritați să fiți Președintele meu! De fapt, nu meritați să fiți Președintele niciunui român. Sper ca istoria și țara mea să se debaraseze de dumneavoastră.

 8. Mirica Răspunde

  MR. PÎRȚ ȘI CURVA POPII

  Aţi înnebunit cu toţii?
  Aclamaţi un maimuţoi
  Nu vedeţi că-i cad chiloţii?
  Babette pleacă la război!

  Capul mic, de bibilică
  Pe un trunchi acromegal
  Monstrul, carevasăzică
  L-aţi urcat pe piedestal…

  Astfel de anomalie
  Nu s-a mai văzut pe-aici
  Nu e om, e o stafie
  Şolduri mari şi umeri mici.

  Tata-socru, ce idee
  A pontat la fundul lui
  Nu-i bărbat, dar nici femeie
  Face pofta orişicui.

  E lasciv ca o vădană
  Are mersul legănat.
  Cine şi-a făcut pomană?
  Curva Popii – şi l-a luat!

  Corneliu Vadim Tudor

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/poezia-halucinanta-scrisa-de-c-v-tudor-dedicata-lui-ponta_1563551.html#ixzz3IEmzDFV4
  Follow us: @realitatea on Twitter

 9. tractorista Răspunde

  Ai dreptate,doamna Vass.Ponta promite si adauga,tu cu Boc,ati promis si ati scazut.Salarii si pensii.Neinspirat subiect ti-ai ales .

 10. Mirica Răspunde

  a PSD se accentuează discursul ultranaţionalist din campania electorală. În faţa sediului PSD din Kiseleff, preşedintele CJ Galaţi a recitat din ”Doina” lui Eminescu: „Cine-a îndrăgit străinii/ mânca-i-ar inima câinii”, în timp ce Liviu Dragnea vorbeşte de o ”percepţie” care îngrijorează poporul pesedist privind pericolul reprezentat de cei care pun în pericol unitatea naţională.

 11. Mirica Răspunde

  Fac spectacole, prosteşte Bani publici aruncă-n vînt Kim Ir Sen se răsuceşte De oftică, în mormînt. Într-o ţară ruinată Asta mai lipsea: dezmăţ Propagandă deşănţată Iar pielea vacii e-n băţ. Ne conduce iar Mafia O boarfă şi-un eunuc. Ăştia fac din România Cel mai ieftin balamuc. Un spectacol de 5 stele? Mai degrabă de 5 cruci! Sifilitici cu sechele Care au în cap doar muci. Flamuri roşii precum focul Care arde-n iad gudron Unde este dobitocul Ce l-a uns pe avorton? Mister Pîrţ şi Curva Popii Prind curaj, confiscă tot Strîns uniţi cu interlopii Sînge proaspăt au pe bot. Lumea, însă, se cruceşte: În acea bandă de hoţi Nimeni, chiar, nu mai gîndeşte? Ori au căpiat cu toţi! Nu văd că-s în pielea goală Noile caricaturi? Abia ce-am scăpat de-o boală Şi-avem alte murături. Nimeni nu le-a pus oglinda Să îşi vadă, cîteodat’ Cum priveşte porcul – ghinda Faţa ca un cur pictat? El mongol, ea bulbucată El plagiator şi hoţ Ea – un sex cît o găleată Şi el – un rahat cu moţ. Ăsta este viitorul Promis de aceşti ciumaţi? Au exasperat poporul Care i-ar vrea spînzuraţi. Fraţilor, intraţi în casă Şi-i ascundeţi pe copii O pereche sulfuroasă După voturi va veni. Două paţachine triste Imitînd pe Ceauşeşti Băgaţi nasul în batiste Ca să nu luaţi boli lumeşti. Nu credeam că impostura Naşte monştri-aşa pitici Un refren le umple gura: ,,Mîndri că sîntem calici!” CORNELIU VADIM TUDOR Pamflet scris în noaptea de 20 spre 21 septembrie 2014 (sîmbătă spre duminică)

 12. Adrian Răspunde

  Din pacate mai pica lumea in capcana promisiunilor hotilor din PSD !

 13. SATMAREAN Răspunde

  Urmăriți cu atenție videoclipul de pe https://www.youtube.com/watch?v=tW9711nOz5o#t=89 , iar pe 16 noiembrie să vă amintiți de conținutul acestuia!
  NU vă lăsați influiențați de cei care vor să vă manipuleze! Votul vă aparține vouă, nu lui Meleșcanu, Tăriceanu, Vadim, Kelemen Hunor sau Diaconescu. Folosiți votul în interesul vostru, cu gândul la viitorul țării!

 14. ciobanesc carpatin (nu german) Răspunde

  CAINII LATRA, CARAVANA TRECE!

 15. pechinez satmarean...NU CHINEZ.... Răspunde

  s-a strcat rasa de ciobanesc carpatin si a devenit si acest ciine HOT??? MINCINOSSS???? TEPARRRRR??? EVAZIONIST NOTORIU????? OPORTUNIST???? UN CIINE CU 10000 FETE???? UN LUNGUSTOR??? UN PARVENIT??? DOAMNE CE A AJUNS ACEASTA RASA DE CHIINE??? VAI VAI VAI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.