PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Detalii cutremurătoare: Mai mulți sătmăreni au văzut când actrița Gabriela Dorgai a fost abuzată

Noi detalii șocante cu privire la uciderea actriței Gabriela Dorgai au ieșit din cercul anchetatorilor, și anume că mai multe persoane au văzut-o pe actrița Gabriela Dorgai împreună cu criminalul pe dig, însă nu au intervenit, crezând că sunt doi îndrăgostiți care au chef de o partidă se sex.

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, cel puțin cinci persoane au văzut cum un bărbat dezbracă o femeie, dar n-au intervenit şi nici n-au sunat la 112. Probabil pentru că astfel de crime nu au fost în Satu Mare nimeni nu s-a gândit că poate fi vorba despre ceva grav, astfel că sătmărenii care au trecut prin zonă şi-au văzut de drum. Era suficient ca o singură persoană să sune la 112 şi să anunţe ce a văzut că ar fi existat şanse ca viaţa actriţei să fie salvată.

Este posibil ca ucigaşul să fi fost văzut de mai multe persoane care au trecut pe dig. Pentru a sprijini anchetatorii, acestea ar trebui să sune al Poliţie şi să dea cât de multe detalii pot.

Între timp, anchetatorii au mai trimis două probe ADN ridicate de la suspecţi la Bucureşti pentru a se vedea dacă se potrivesc cu cele ridicate de la locul crimei. Prim procurorul Marinela Pop a spus zilele trecute că au un cerc de suspecţi, au mai multe piste şi sunt foarte aproape de a-l prinde pe ucigaş. De asemenea, a fost făcut şi un portret robot care probabil va fi dat publicităţii dacă probele ADN nu se confirmă.