PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Kereskenyi așteaptă să vadă ”mult trâmbițata centură” în bugetul pe 2015

Centura de ocolire a municipiului Satu Mare, considerată o ”perpetuă temă de campanie”, a fost în atenția deputatului Kereskenyi Gabor care a spus că așteaptă draftul bugetului pe 2015, pentru a vedea dacă va fi finanțată această lucrare ”mult trâmbițată”.

Bugetul României pe 2015 urmează să fie propus de guvern în Parlamentul României, iar deputatul UDMR Kereskenyi Gabor susține că în acum nu sunt bani pentru finanțarea acestei lucrări.

Licitația a fost deja amânată de două ori. În acest moment nu sunt bani pentru această lucrare și când vom vedea în buget că sunt bani pentru proiectare și pentru expropieri atunci putem spune că se întâmplă ceva. Până atunci sunt vorbe goale, este un nou capitol al promisiunilor neonorate și nefondate. Pentru noi, parlamentarii sătmăreni,  este o prioritate ca această lucrare să obțină finanțare și să fie cuprinsă în bugetul pe 2015. Din păcate se preconizează că va fi un buget restrâns și nu vor fi mari investiții pe 2015”, susține deputatul Kereskenyi Gabor.