Ultima actualizare: azi, 22:22
Locale

Kereskenyi așteaptă să vadă ”mult trâmbițata centură” în bugetul pe 2015

Kereskenyi GaborCentura de ocolire a municipiului Satu Mare, considerată o ”perpetuă temă de campanie”, a fost în atenția deputatului Kereskenyi Gabor care a spus că așteaptă draftul bugetului pe 2015, pentru a vedea dacă va fi finanțată această lucrare ”mult trâmbițată”.

Bugetul României pe 2015 urmează să fie propus de guvern în Parlamentul României, iar deputatul UDMR Kereskenyi Gabor susține că în acum nu sunt bani pentru finanțarea acestei lucrări.

Licitația a fost deja amânată de două ori. În acest moment nu sunt bani pentru această lucrare și când vom vedea în buget că sunt bani pentru proiectare și pentru expropieri atunci putem spune că se întâmplă ceva. Până atunci sunt vorbe goale, este un nou capitol al promisiunilor neonorate și nefondate. Pentru noi, parlamentarii sătmăreni,  este o prioritate ca această lucrare să obțină finanțare și să fie cuprinsă în bugetul pe 2015. Din păcate se preconizează că va fi un buget restrâns și nu vor fi mari investiții pe 2015”, susține deputatul Kereskenyi Gabor. 

9 comentarii

 1. Marian Răspunde

  Domnule Kereskenyi… centura ca centura…dar sala polivalenta de 6000 de locuri si renovarea stadionului si alet baliverne. Nu vedeti ca tot orasu parca e bombardat.Tot soiul de lucrari parca sapam transee.Citesc pe siteul primariei ca si la Clubului de sport al orasului s au alocat aproape 30 miliarde de lei ! Pentru ce ca nu mai avem nicio performanta! Faceti aliante in consiliu local si redati demnitatea si mandria acestui oras. Satu Mare e acum un soi de Bolintin Deal sau mai rau Bolintin Vale.Sunt roman dar nu cred ca dupa actuala administratie catastrofala a domnului dr. voi mai vota vreodata vreun roman la primarie!

  • Mihai Răspunde

   D-le deputat, va adresez rugamintea de a sustine orice initiativa a consilierilor Dvs. precum si cei ai PNL de a verifica legalitatea lucarilor facute de coica in oras, santiere fara autorizatii, asfaltari distruse dupa doua saptamani, tomberoane fara capac inaugurate deja a doua oara etc.
   Va rugam adresati o interpelare in Parlament cu privire la servilismul unor institutii, in special Inspectoratul de stat in constructii – de ex. santierul lui Coica de pe O Goga incalca cel putin trei legi, distruge tot spatiul verde si afecteaza grav biserica reformata de aici – un monument istoric. De asemenea, va rugam sa interveniti cu autoritatea Dvs. pentru a se publica datele de interes ale fiecarei lucrari: numarul autorizatiei, beneficiarul, durata lucarilor.
   Va multumim,

 2. unu Răspunde

  domnule deputat ce a-ti facut in cei 2 ani de mandat ptr judetul satu mare ….???….oricum e o intrebare retorica ptr ca nu voi primi nici un raspuns ……nu prea aveti ce sa raspundeti din moment ce nu a-ti facut absolut nimic!!!!!

 3. filosof Răspunde

  nu prea pot romanii sa se laude cu alesii lor… da si ungurii frate, au numai baieti de baieti ca sa-i reprezinte!cu chereshcheni in frunte

 4. radu Răspunde

  Da de ce n-a făcut Ileys centura că a fost la putere atîția ani ??????!!!!!!!!!!!

 5. cosminel Răspunde

  acest mare HOT COICA pe nume a promis multe , centura, renovarea stadionului , sala polivalenta, bazin de inot…..dar din toate promisiunile astea mincinoase oltenesti el va oferii fraierilor care l-au votat mai multe cabinete DOCTOR COICA multumim COSTELUS pentru minciunile oferite pe banda rulanta

 6. Gergo Răspunde

  Așa e cosminel rații e hoți Coca și tu ești tot mai disperat ca ți retrage Udmr finanțarea pentru clinica dacă câștiga alegerile din nou:am o veste proasta pentru tine Coica câștiga și dacă nu se prezintă sătmărenii nu a așa prosti Cum ai crezi tu au văzut câte a făcut Coca în oraș.

 7. ion coasă. Răspunde

  Gergo,Masculic, Rațiu, Cosma cei mai cinstiți cetățeni ai acestui oraș Noroc mare cu ei?

 8. cosminel Răspunde

  hai sa fim seriosi, lumea o vazut cit o furat OLTEANUL MINCINOS si s-o saturat, de retetele OLTENULUI MINCINOS se va ocupa DNA , toate la timpul lor, dar OLTENE zilele tale sunt NUMARATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.