PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor către zvonaci: N-am fugit nicăieri, n-o să fug!

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, le-a transmis astăzi, printr-o conferinţă de presă, persoanelor care lansează tot felul de zvonuri că  nu a fugit nicăieri, după ce au apărut informaţii că ar fi plecat din ţară. El a făcut referire la Sergiu Băbăşan, fost candidat la Primăria Satu Mare şi Camera Deputaţilor.

Nu pot să fiu de acord ca anumiţi oameni care nu au  loc în anumite formaţiuni politice se erijează în reprezentanţi ai societăţii civile, sau mai bine zis traseiştii politici care au fost daţi afară din toate partidele, şi au vrut să vină în partidul nostru, numai că aici nu putem să primim pe oricine, acum aruncă pe piață tot felul de mesaje şi minciuni. O minciună mare care au scos-o  pe piață a fost că am fugit din țară. Dacă sunt astăzi aici în fața dvs și a sătmărenilor înseamnă că sunt în România. Am fost plecat la Iași două zile, am chitanța de la hotel, deci n-am plecat nicăieri, mi-am luat patru zile de concediu. Am fost la o întâlnire de partide. N-am fugit nicăieri, n-o să fug nicăieri pentru că nu am motive să plec din țara mea și din județul meu pentru că țin foarte mult la țara mea și la județul din care fac parte”, a delcarat Govor.

Potrivit acestuia, Sergiu Băbăşan ar fi dorit să se înscrie în PSD, însă nu va fi primit deoarece “aduce după el numai scandal”.

A fost o întâmplare nefericită în cadrul organizaţiei noastre, ştiu în proporţie de 99% cine a fost, am oameni cu care pot să găsesc multe lucruri şi vă asigur că le găsesc. Nu vreau să fac ură, dezbinare şi un conflict în organizaţia noastră. Las lucrurile să decurgă normal, cei care au făcut-o se vor autoelimina pentru că normal că eu o să ţin cont de acest lucru, dar nu mă răzbun niciodată. Las lucrurile să decurgă normal chiar dacă Băbăşan continuă să mă murdărească pe tot felul de siteuri. Îmi pare rău pentru el pentru că un foarte bun prieten de-al meu care este rudă cu el, a fost la mine şi m-a rugat să-l las în pace şi dacă pot să-l iau în PSD. Cu tot respectul pentru acel prieten i-am spus că nu pot să fac treaba asta pentru că este un băiat care aduce după el numai scandal şi nu am fost de acord să-l primesc în PSD. L-am lăsat în pace, nu am ripostat, dar probabil că legea îşi va spune cuvântul şi probabil va plăti pentru toate neregulile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Asta nu e problema mea, este a celor care răspund de acest subiect”, a mai spus Govor.

Liderul PSD a subliniat că el nu este duşmanul nimănui, dar “viaţa îi va plăti”.

De asemenea, acesta i-a îndemnat la prudență și la mai mult calm pe cei care lansează zvonuri şi dă asigurări că “PSD rămâne important în jocul politic din Satu Mare”.