PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Petre Mureșan: Mesaj către directorii de instituții și preoți

Copreşedintele ACL Satu Mare, Petre Mureşan, a transmis astăzi într-o conferință de presă, un mesaj către directorii de deconcentrate, sfătuindu-i  să nu își riște demnitatea și libertatea angrenându-se în campania electorală condusă de președintele Mircea Govor.

Vreau să transmit un mesaj persoanelor vizate de către părintele Mircea Govor. Am văzut că sunt vizate o categorie de persoane și vreau să le transmit să nu își riște demnitatea și libertatea să se angreneze mizerabil în campania electorală condusă de către Mircea Govor. Fac acest apel directorilor de instituții, șefilor de instituții deconcentrate, șefilor de servicii din Prefectură, Primărie, Consiliul Județean, directorilor de școli și profesori”, a declarat Petre Mureșan.

De asemenea, a mai transmis preoților să își facă datoria față de enoriași și să nu se implice în politică.

I-aș sfătui și pe preoți, pe unii dintre preoți, pentru că sunt și oameni cu demnitate și vocație care își fac datoria față de enoriași, să nu facă Biserica peșteră de tâlhari. Eu cred că ar trebui să slujească bunului Dumnezeu și pentru că toți suntem egali în fața lui Dumnezeu, nu cred că ar trebui să se implice în politică”, a mai declarat Petre Mureșan.