Ultima actualizare: azi, 18:59
DRM
Locale

Petre Mureșan: Mesaj către directorii de instituții și preoți

Petre MuresanCopreşedintele ACL Satu Mare, Petre Mureşan, a transmis astăzi într-o conferință de presă, un mesaj către directorii de deconcentrate, sfătuindu-i  să nu își riște demnitatea și libertatea angrenându-se în campania electorală condusă de președintele Mircea Govor.

Vreau să transmit un mesaj persoanelor vizate de către părintele Mircea Govor. Am văzut că sunt vizate o categorie de persoane și vreau să le transmit să nu își riște demnitatea și libertatea să se angreneze mizerabil în campania electorală condusă de către Mircea Govor. Fac acest apel directorilor de instituții, șefilor de instituții deconcentrate, șefilor de servicii din Prefectură, Primărie, Consiliul Județean, directorilor de școli și profesori”, a declarat Petre Mureșan.

De asemenea, a mai transmis preoților să își facă datoria față de enoriași și să nu se implice în politică.

I-aș sfătui și pe preoți, pe unii dintre preoți, pentru că sunt și oameni cu demnitate și vocație care își fac datoria față de enoriași, să nu facă Biserica peșteră de tâlhari. Eu cred că ar trebui să slujească bunului Dumnezeu și pentru că toți suntem egali în fața lui Dumnezeu, nu cred că ar trebui să se implice în politică”, a mai declarat Petre Mureșan.

11 comentarii

 1. Mirica Răspunde

  UN LUCRU ESTE SIGUR..CEI DESTEPTI,INTELIGENTI VOTEAZA IOHANNIS,IAR CEI CARE SE ASEAMANA CU GOVOR VOTEAZA PONTEL ZIS PINOCHIO

  • Satmarean Răspunde

   Iohannis nu inseamna SCHIMBARE ! Iohannis inseamna TOT BASESCU !
   Dupa 10 ani cu Basescu, VREM TOT REGIM BASESCU ?!
   Iohannis nu inseamna nimic.E doar o marioneta ! In spatele lui,oameni puternici, fara scrupule si fara drag de tara, fac jocurile.Si sunt extremistii lui TOKES.Si e extrem de periculos…Si nu e joaca!Iohanis a acceptat sprijinul extern/intern al extremistilor si le-a si multumit !

   Vreti liniste,unitate si prosperitate sau vreti dezbinare, ura si razboi ?!…

   • Eduard Lisacoschi Răspunde

    Mai Satmarean : maramuresenii sunt oameni destapti, cum de te-ai nimerit printre ei?… inca nu ai rosit ?…..

 2. un satmarean Răspunde

  Acesta este punctul de vedere al PNL satu Mare,pe care-l consider de bun simt si numai. Sunt sigur ca cei mai multi directori sunt supusi unor presiuni inimaginabile( ma refer la cei numiti politic). Cealalta categorie de directori si bugetari (APOLITICI) ,trebuie sa fie mai atenti,deoarece cu un cioban si guvern de corupti,nu te pui! Ciobanul si guvernantii ar face orice ca sa castige ponta (DOAMNE fereste),ca sa-si salveze pilea,doar ponta a spus ca ,,scapa cine poate,, daca nu castiga!SI NU VA CASTIGA! VOTATI JOHANNIS!

  • matroz Răspunde

   @satmarean:ce dezamagire vei avea!!!

   • satmarenii voteaza PONTA ! Răspunde

    NU JOHANNIS. Pentru că odată cu alegerea lui ar urma un an (cel puțin) de lupte, trădări, moțiuni de cenzură și așa mai departe în care PDL plus ce a mai rămas din PNL vor face tot ce le va sta în putere să ajungă la guvernare, ori pentru mine guvernarea PDL a fost cea mai dezastruoasă din istoria postdecembristă, la toate capitolele, dar în primul rând la EDUCAȚIE. Cu 2,81 % din PIB alocat acestui capitol, guvernul Boc a stabilit un record negative, greu de egalat (sper), dar asta nu a fost sufficient. Au mai taiat salariile profesorilor cu 25 %, demotivând complet o categoriei care era și așa sub o mare presiune financiară. Iar bomboana de pe colivă a fost Legea Educației, nr. 1/2011, o lege, pur și simplu, imbecilă. Și aici putem să enumerăm: finanțarea per elev, clasa a IX-a la gimnaziu, profesionala începând cu clasa a X, examenele naționale prinse în afara statutului cadrului didactic și multe altele. O lege atât de proastă te duce cu gândul la prostie sau la sabotaj, ambele fiind de neacceptat. Șansa educației (și nu numai) ar fi fost fondurile europene, dar și la acest capitol PDL și-a dat cu stângul în dreptul reușind ca până în iulie 2012 să primească de la UE suspendarea plăților pe aproape toate liniile de finanțare pentru neregulile din 2010 și 2011.

 3. adi Răspunde

  acest analfabet vorbeste ,, dar el ce face ? rusine ACL

 4. Dana Răspunde

  Daca lui Iohannis ii este frica de Ponta si Gadea , in cazul in care ajunge presedinte , ce se face daca il cheama Putin la el ??? Fuge la “masa ” Merkel plangand ???
  Rusine Iohannis…si ne vedem la vot !!!

 5. Nelo Gambra Răspunde

  sint din satu mare,ii o rusine pentru tot ce sa intimplat mai rau can comunism……..pentru preoti nu am cuvinte confundati biserica cu politica,

 6. Nelo Gambra Răspunde

  sint din satu mare,ii o rusine pentru tot ce sa intimplat mai rau can comunism……..pentru preoti nu am cuvinte confundati biserica cu politica,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consilierul PDL Cosmin Rațiu consideră că lucrările efectuate de Primărie sunt “sub orice critică”

Consilierul local PDL Cosmin Rațiu  a prezentat astăzi în cadru unei conferințe de presă, susținută la sediul ACL Satu Mare,...

Închide