PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Premiu de excelență pentru Instituția Prefectului Satu Mare

Activitate prefectului județului Satu Mare a fost premiată în data de 20 noiembrie 2014, la cel mai important eveniment al anului din administrația publică, Gala Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, cu premiu de excelență.

Cea de-a X-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro a avut loc la Poiana Brașov, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie Publică www.Administratie.ro, având ca parteneri Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici și Primăria Municipiului Brașov.

În cadrul Galei au fost premiați cei mai merituoși reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, care s-au evidențiat în acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, iniţiative pozitive şi proiecte de anvergură. Au participat peste 100 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Prefectura Județului Satu Mare a fost premiată cu premiul de excelență pentru activitatea efectuată în instituție, urmată de Prefectura județului Ilfov.