Ultima actualizare: azi, 20:11
Locale

Premiu de excelență pentru Instituția Prefectului Satu Mare

palat satu mareActivitate prefectului județului Satu Mare a fost premiată în data de 20 noiembrie 2014, la cel mai important eveniment al anului din administrația publică, Gala Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, cu premiu de excelență.

Cea de-a X-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro a avut loc la Poiana Brașov, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie Publică www.Administratie.ro, având ca parteneri Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici și Primăria Municipiului Brașov.

În cadrul Galei au fost premiați cei mai merituoși reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, care s-au evidențiat în acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, iniţiative pozitive şi proiecte de anvergură. Au participat peste 100 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Prefectura Județului Satu Mare a fost premiată cu premiul de excelență pentru activitatea efectuată în instituție, urmată de Prefectura județului Ilfov.

3 comentarii

  1. marcel Răspunde

    Serios? Bai frate zac drumurile neasfaltate prin Satu Mare gropi cat incape,denivelari, 2 poduri superglomerate, semafoare de 98 de secunde, centura partial construita in ultimul hal asfaltata. In Satu Mare s-a descoperit acuma de vreo 2 ani sensurile giratorii si semafoarele temporizate pt pietoni. Premiu???? Cand ajung in SM parca mi se da anii peste cap si-mi aduc aminte de anii 90. Atata prostie pe cap de locuitor n-am intalnit, dar sunt atat de falosi ca nu-si incap in in scutece. Apropo invatati draq sa porniti de la semafor cand se face verde, nu dormiti ca sunteti niste soferi de 2 lulele 2 surcele. PREMIU????? La ce? pasivitte si egoism? Oo vai s-amar! Tin sa precizez ca sunt si care nu intra in categoria sus mentionata dar doar 20%, restul varza, oameni fara caracter.

  2. Ciorcas Angelica Răspunde

    Felicitari d-nului prefect si intregii echipe a Prefecturii Judetului Satu Mare !

  3. tigan Răspunde

    da chiar , noi avem prefect??? si cu ce se ocup?? sau ce face??? sau i o gluma..asai ca nu avem prefect??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mircea Govor către zvonaci: N-am fugit nicăieri, n-o să fug!

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, le-a transmis astăzi, printr-o conferinţă de presă, persoanelor care lansează tot felul de zvonuri...

Închide