PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD Satu Mare îndeamnă sătmărenii să voteze un preşedinte “viu”

Vicepreşedintele PSD Satu Mare Nicolae Bura, alături de purtătorul de cuvânt Manuela Rogoz au susţinut astăzi o conferinţă de presă, îndemnând sătmărenii să iasă duminică la vot şi să aleagă un candidat „viu” care uneşte românii, nu unul care fuge de confruntările televizate.

A refuzat sa meargă la televiziunile care îl critica, desi Victor Ponta a mers la televiziunile care îl critică. În schimb, a preferat să jignească jurnaliștii, inclusiv pe cei care l-au primit. Și marți și miercuri, a mâncat bătaie în dezbateri și a cerut ca emisiunea să se termine mai repede. Chiar ne întrebăm ce va face pentru a fugi de aceasta nouă dezbatere”, a spus Bura.

În opinia sa, Iohannis a fost înfrânt categoric de Victor Ponta şi a arătat cât de nepregătit este să conducă România.

Iohannis este si ipocrit, a susţinut timp de o săptămâna că vrea o dezbatere pe o platformă neutră, dar el însuşi participă doar la acele dezbateri organizate de posturi băsiste, care îl apăra pe el! Chiar şi aşa, Victor Ponta l-a făcut KO”, a spus Bura.

Manuela Rogoz a încheiat conferinţa cu îndemnul adresat românilor de a se prezenta la vot, de a alege un candidat viu, adică pe Victor Ponta, preşedintele care uneşte, al oamenilor care vor o Românie Puternică!