PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Concurs: Participă şi câştigă două bilete la concertul Every Praise Gospel Singers

David Bratton alături de celebra sa formaţie de muzică gospel din New York, Every Praise, vine la Satu Mare în 18 decembrie 2014. Trupa de cântăreţi americani va prezenta un spectacol de colinde americane de Crăciun, Satu Mare fiind primul oraş din România în care vor concerta. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, joi 18 decembrie, de la ora 19:00.

Every Praise Gospel Singers se află într-un turneu european de Crăciun, de la Vatican în România. David Bratton a câştigat titlul în 2014 Dove Award for Best Contemporary Gospel / Urban Song of the Year “Every Praise”. Aranjamentele lor sunt adevărate creuzete de energie, iar maniera inedită a interpretării conduc la o ambianţă caldă şi prietenoasă, inegalabilă în zona muzicii gospel.

Muzica Gospel este muzică bisericească a comunităților creștine afroamericane, în principal corală, caracterizată prin influențe de jazz și blues, din secolele XX şi XXI.

Costul unui bilet este de 60 de lei. Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală a Teatrului de Nord Satu Mare.

Organizatorii oferă la concurs pentru cititorii PortalSM două bilete gratuite la spectacolul de Crăciun cu muzică gospel.

Trebuie să răspundeţi la întrebarea „Ce este muzica GOSPEL?”, iar răspunsurile pot fi scrise la secţiunea comentarii, cu o adresă de e-mail validă (rămâne confidenţială).

Succes!