PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sportivii de la CSM nu şi-au primit salariile de două luni. Gergo Butka cere explicaţii

Consilierul local Gergo Butka a solicitat astăzi conducerii Primăriei Satu Mre să ceară explicaţii de la conducerea Clubului Sportiv Municipal cu privire la faptul că angajaţii, atât sportivi cât şi antrenori, nu şi-au primit salariile de două luni.

Este o situaţie foarte incomodă din punct de vedere al bugetului. Angajaţii, sportivii, antrenorii de la CSM aşteaptă Crăciunul şi nu au nimic ce să pună pe masă pentru că nu au primit salar de două luni. Prin intermediul executivului aş dori să-l întreb pe dl. Neagu: ce o să pună aceşti oameni pe masa de Crăciun? Pentru noi, consilierii, este o situaţie jenantă, pentru executiv această conducere ce a fost la CSM este un management dezastruos sau defectuos. Într-adevăr au venit la noi cu tot felul de cereri de rectificări, deși dacă vă amintiți i-am atenționat că acel buget cu care s-au mândrit nu va fi de ajuns, şi s-a adeverit. Deci, am lătrat cât se poate de întemeiat“, a spus Butka.

El a solicitat ca pentru anul 2015 CSM să realizeze un buget care poate fi respectat iar sportivii să-şi poată primi salariile.