Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sportivii de la CSM nu şi-au primit salariile de două luni. Gergo Butka cere explicaţii

Butka GergoConsilierul local Gergo Butka a solicitat astăzi conducerii Primăriei Satu Mre să ceară explicaţii de la conducerea Clubului Sportiv Municipal cu privire la faptul că angajaţii, atât sportivi cât şi antrenori, nu şi-au primit salariile de două luni.

Este o situaţie foarte incomodă din punct de vedere al bugetului. Angajaţii, sportivii, antrenorii de la CSM aşteaptă Crăciunul şi nu au nimic ce să pună pe masă pentru că nu au primit salar de două luni. Prin intermediul executivului aş dori să-l întreb pe dl. Neagu: ce o să pună aceşti oameni pe masa de Crăciun? Pentru noi, consilierii, este o situaţie jenantă, pentru executiv această conducere ce a fost la CSM este un management dezastruos sau defectuos. Într-adevăr au venit la noi cu tot felul de cereri de rectificări, deși dacă vă amintiți i-am atenționat că acel buget cu care s-au mândrit nu va fi de ajuns, şi s-a adeverit. Deci, am lătrat cât se poate de întemeiat“, a spus Butka.

El a solicitat ca pentru anul 2015 CSM să realizeze un buget care poate fi respectat iar sportivii să-şi poată primi salariile.

 

17 comentarii

  1. marius_m Răspunde

    bine punctat domnule consilier, cos de 3 puncte!
    rusine Primariei Satu Mare!
    rusine, rusine domnule director Neagu!

  2. ion creanga Răspunde

    Cu privirea de vițel Gergo critica mereu El vrea sa fie primar Sa ne aducă bălegar Poate cä va fi ciurdar.

  3. ruxi Răspunde

    Mai bine privire de vitel decat de bou ca si kojak priceputul.

  4. maxx Răspunde

    nici sportivi de la DGTRHHXWE nu a primit salariile…

  5. vasile Răspunde

    felicitări D-l Butka, aveţi dreptate. Dacă aşa se va continua în sportul sătmărean va fi dezastru.
    Secţia de baschet ar trebui preluată din nou de Fogel dacă vrem să avem şi rezultate.

    • victor Răspunde

      Fogel sa primeasca barurile din municipiu,acolo este boss!!!La asta se pricepe,sa goleasca pahare,cu toti sustinatorii lui…se stiu ei care sunt aia!

  6. vasile Răspunde

    felicitări D-l Butka, aveţi dreptate. Dacă aşa se va continua în sportul sătmărean va fi dezastru.
    Secţia de baschet ar trebui preluată din nou de Fogel dacă vrem să avem şi rezultate.
    Sportul sătmărean are nevoie şi la nivel de conducere de cluburi sportive de profesionişti, cu şefii pus strict politic în sport se vede, dezastru pe toate planurile.

  7. pilca Răspunde

    Da este necesar absolut sa se întoarcă conducerea Udmr la conducerea orașului doar ei pot sa conducă orașul spre dezastru.

  8. Butka Ghergheli Răspunde

    SA PRIMEASCA SALAR SI TOTI CIURDARII DIN SATMAREL. Va multumesc. Butka Ghergheli – somer (care latra).

  9. suporter Răspunde

    Ce tupeu ai domnule consilier! Unde ai fost cand in octombrie la sedinta de consiliu local s-a votat rectificare bugetara negativa, adica s-au luat bani de la CSM si s-au dat la Teatrul de Nord. Pentru acea sedinta dumneata nu ar trebui sa-ti iei indemnizatia!

    • Gergo Butka Răspunde

      Am fost acolo in februarie când, împreună cu alți colegi consilieri le-am explicat că bugetul lor nu este realist, deoarece nu acoperă cele 12 luni doar 9. Am fost acolo si la analiza documentelor de rectificare care a fost plin de cereri neîntemeiate, dacă doriți vă dau si exemple. Insă, după aceea nu au mai revenit, nu s-au dus nici la Sponsori, deci pe scurt: nu este sub nici o formă vina consilierilor, vina exclusivă este a managementului.

      • suporter Răspunde

        Eu va intebam de luna octombrie cand s-a votat nu de februarie cand doar se vorbea. Din cate stiu eu votul conteaza nu vorbele. De vorbe suntem cam satui. Si da sunt de parere ca si menegmentul este slab dar stiti bine ca nu au nici o putere decizionala doar vointa politica conteaza si votul. Din pacate cred ca UDMR-ul a inceput campania electorala pentru locale si nu face altceva decat sa bage bete in roate pe plan local ca sa creada lumea ca ei sunt cei mai buni. Daca doar vom arata cu degetul unii spre altii si nu vom lucra ca o echipa, orasul acesta va bate pasul pe loc in toate domeniile. In rest va doresc Sarbatori fericite si multa intelepciune in noul an!

      • unul Răspunde

        Domnule, daca tot stiai din februarie ca nu ajung banii de ce ai votat pentru a lua bani de la CSM si ai da la Teatrul de Nord, de ce nu a-ti votat sa se ia bani din alta parte acum si pentru CSM? Chiar ne credeti prosti? Consilierii sunt principalii vinovati de situatia de la club.

        • Gergo Butka Răspunde

          Greșit. Puteți răsfoi arhivele: consilierii au adus critici obiective, constructive atât la CSM cât și în alte domenii. Am cerut de mai multe ori ca directorul să vină la ședințe, am cerut multe lucruri, nu s-au respectat. Iar această gafă să lasă jucătorii și o parte din angajați fără salar este ultima dovadă despre managementul defectuos, degeaba încercați să dați vina pe noi, sunteți un comentator care vine “din sistem” știți foarte bine care este realitatea. Aici nu este vorba de a vira bani pentru Teatru SAU Club Sportiv, este inacceptabil orice situație de incapacitate de plată. Ar fi bine să căutați vina în altă parte…

          • unul

            Deci cum spuneam,concret, de ce s-a votat pentru a se mai lua bani de la CSM cand dumneavoastra spuneati ca si asa nu ajung.In rest sunt doar vorbe.Cei din sistem stim ca UDMR-eul plange dupa CSM, pe vremea lor aveau 3 miliarde si ceva de gestionat pentru o echipa de div. B care nu a intrat in A si o echipa de div A care cu asa buget trebuia sa castige campionatul. Domnul Foghel nici acum nu a reusit sa raspunda unde s-au evaporat o parte din bani.Cei de acum au zis ca un buget de 2 miliarde si ceva este mai usor de furat daca-l imparti in mai multe sectii, nu e asa vizibil. Deci nu prostiti pe nimeni nu intereseaza sportul ci doar banii!

          • profu

            Domnule Butka, atentie la gramatica, ptr. ca scrieti intr-o romana mizerabila. Daca v-ati hotarat sa corespondati in limba noastra, atunci va rog sa o respectati.
            Stiu ca veti spune ca nu acesta este fondul problemei dar cred ca a nu cunoaste limba in care scrii, este o conditie eliminatorie. Koszonom szepen!

  10. Ardelean Răspunde

    Pe langa acest subiect, d-le consiliet Butka revin cu rugamintea de a aborda in viitoarea sedinta de CL problema legalitatii santierului de pe O. Goga. Cine a dat autorizatiile si avizele necesare efectuarii lucrarii in asa forma de bataie de joc? Pe langa bezna compeleta in care este aceasta strada de cateva luni de zile… .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.