PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Copil accidentat pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Joi în jurul prânzului polițiștii rutieri careieni au fost sesizați de către  un bărbat despre faptul că , în aceiași zi în jurul orei 08.00 fiul său în vârstă de 9 ani a fost accidentat de un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului.

În urma impactului minorul a fost rănit ușor, acesta a fost transportat la Spitalul din Carei, unde în urma investigațiilor medicale efectuate a fost diagnosticat cu plăgi escoriate zona membrelor superioare.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că băiețelul se afla angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni, în momentul în care a fost acroșat.

Polițiștii au intrat în alertă și au desfășurat activități continue pentru identificarea conducătorului auto care a produs evenimentul. Eforturile lor nu au fost zadarnice, astfel în cursul zilei de vineri, conducătorul auto a fost identificat, este vorba despre Zoltan V., de 19 ani. Oamenii legii au stabilit că acesta deține permis de conducere din anul 2014.

În situația menționată anterior s-a întocmit dosar penal pentru părăsirea locului producerii unui eveniment rutier soldat cu victime omenești, fără încuviințarea polițiștilor.