Ai nevoie de:
400 g tofu
250 g taitei mai lati
1 conserva de 500 g de ananas, taiat in cuburi
2 tulpini de praz
5 linguri sos dulce de ardei iute
4 linguri sos de soia
2 ardei kapia, feliati in dimensiuni diferite
3 linguri ulei
1. Pune apa fierbinte peste taitei si lasa-i sa se inmoaie timp de 15 minute.
2. Taie tofu in forma de triunghiuri nu prea groase.
3. Intr-o tigaie amesteca sosul de ardei iute, 2 linguri de sos de soia si 3 linguri suc din conserva de ananas. Adauga tofu si lasa-l 5-7 minute, pana cand sosul se ingroasa. La jumatatea timpului, intoarce tofu pe cealalta parte. Cand e gata, pune-l pe un platou si mentine-l cald.
4. Strecoara taiteii.
5. Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga ardeii si 3 sferturi de din prazul taiat rondele si caleste-le pana cand ardeii se inmoaie. Adauga ananasul, sosul de soia ramas si taiteii. Amesteca si incalzeste la foc mic ingredientele Aseaza-le langa tofu si presara deasupra prazul ramas.