PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Consilierii UDMR propun depozite pentru cărucioare și biciclete în Satu Mare

Consilierii locali UDMR Maskulik Csaba și Butka Gergely vin în sprijinul sătmărenilor cu o serie de propuneri ca urmare a demolării garajelor din cartierele Sătmarului. Propunerea consilierilor este aceea de a se amenaja depozite pentru cărucioarele de copii și biciclete.

”Demolarea garajelor din cartierele Sătmarului, proiect început în 2011 este o măsură necesară și utilă, activitate care se derulează și în alte orașe din România. Însă, pe baza consultărilor cu locuitorii acestor zone considerăm că se impun anumite măsuri și investiții pentru ridicarea confortului urban al cetățenilor. Sunt foarte mulți locatari care depozitau în aceste garaje biciclete, tinerii familiști care dețin cărucioare de copii, iar cu dispariția garajelor nu se oferă nici o soluție pentru depozitarea acestor bunuri în siguranță”, declară consilierii.  

Propunerea consilierilor pentru amenajarea depozitelor de cărucioare și biciclete, cu următorii parametri tehnici și măsuri organizatorice: 

”Considerăm această propunere ca fiind una necesară și de perspectivă, care vine in folosul întregii comunități locale și va ridica nivelul de mulțumire a locuitorilor față de administrația locală. Supunem atenției conducerii orașului această propunere și suntem dispuși să ne implicăm activ în realizarea acesteia”, precizează aceştia.