PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accidente în Dobra, Călineşti Oaş şi Medieşu Aurit

În data de 10.04.2015,  în jurul  orelor  21,27 , in localitatea Doba, S. Maria Ilinca, de 21 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Citroen, a accidentat ușor femeie în vârstă  de 63 ani, din localitate, care in calitate de pieton, s-a angajat in traversarea neregulamentara a străzii prin loc nepermis fara sa se asigure si fara a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

Atât conducătoarei auto cât şi pietonului le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

La  data de 11.04.2015, ora 18,29, în  localitatea Călinești Oaș, C.  Angela, de 26 ani, din Călinești Oaș, în timp ce conducea autoturismul marca Opel a accidentat ușor un minor în vârstă de 4 ani, din Comlăusa, care, fiind nesupravegheat a traversat strada prin loc nepermis. Conducătoarea auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit lucrarea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În noaptea de 13.04.2015, în jurul orelor 01,50, pe strada Locuri Vechi, din localiatea Medieșul Aurit , H. Alexandru Daniel de 20 ani, din Baia Mare, județul Maramureș , conducând autoturismul marca Audi , pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum acoperit cu criblura, a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un stâlp de electricitate, de pe partea dreapta a direcţiei de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea grava a a unui minor de 17 ani, din Satu Mare, pasager in autoturism.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur in aer expirat. Au fost recoltate probe biologice de sânge.

Sursa: Poliţia Satu Mare