Ultima actualizare: ieri, 22:15
Locale

Accidente în Dobra, Călineşti Oaş şi Medieşu Aurit

accidentÎn data de 10.04.2015,  în jurul  orelor  21,27 , in localitatea Doba, S. Maria Ilinca, de 21 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Citroen, a accidentat ușor femeie în vârstă  de 63 ani, din localitate, care in calitate de pieton, s-a angajat in traversarea neregulamentara a străzii prin loc nepermis fara sa se asigure si fara a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

Atât conducătoarei auto cât şi pietonului le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

  •  

La  data de 11.04.2015, ora 18,29, în  localitatea Călinești Oaș, C.  Angela, de 26 ani, din Călinești Oaș, în timp ce conducea autoturismul marca Opel a accidentat ușor un minor în vârstă de 4 ani, din Comlăusa, care, fiind nesupravegheat a traversat strada prin loc nepermis. Conducătoarea auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit lucrarea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

  •  

În noaptea de 13.04.2015, în jurul orelor 01,50, pe strada Locuri Vechi, din localiatea Medieșul Aurit , H. Alexandru Daniel de 20 ani, din Baia Mare, județul Maramureș , conducând autoturismul marca Audi , pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum acoperit cu criblura, a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un stâlp de electricitate, de pe partea dreapta a direcţiei de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea grava a a unui minor de 17 ani, din Satu Mare, pasager in autoturism.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur in aer expirat. Au fost recoltate probe biologice de sânge.

Sursa: Poliţia Satu Mare

2 comentarii

  1. Gabriel Nicolae Moca Răspunde

    dobra sau doba nu e aceasi localitate

  2. Gabriel Nicolae Moca Răspunde

    dobra sau doba nu e aceasi localitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.