PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Luptă pentru titlu în paşi de dans la „Bounce Dance” 2015 (FOTO)

Sute de dansatori s-au întrecut astăzi în paşi de dans la Concursul internațional de Hip Hop și B-Boying „Bounce Dance”, eveniment ce a ajuns în acest an la cea de-a VII- a ediție, desfășurându-se la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Concursul a debutat ca în fiecare an cu demonstrația de dans a celor trei membri ai juriului, format din dansatori și coregrafi renumiți din Ungaria și Germania. Aceștia au fost: Fazekas Robert (Ungaria), Szenasi Gergely (Ungaria), SNU DEEROCKZ (Germania).

Cele 57 de echipe participante au fost jurizate pe categorii de vârstă, selectându-se la fiecare secțiune finaliștii. Participanții au avut vârste între 7 și peste 18 ani. Prima secțiune a fost  Hip Hop solo pe categorii de vârstă, fete și băieți, urmând Hip Hop duo, Hip Hop crew și b-boyin. Plini de optimism și încurajați prin strigăte și aplauze de numerosul public sătmărean, concurenții s-au întrecut în pași de dans, creând o atmosferă incendiară.

S-au înscris în concurs peste 300 de dansatori din: Oradea, Arad, București, Cluj, Bistrița, Valea lui Mihai, Marghita, Satu Mare, Craiova, Botoșani, Timișoara și din Ungaria – Mateszalka.

Câștigătorii vor primi din partea organizatorilor cupe, diplome și medalii.

Concursul a fost organizat de Clubul de dans hip hop Crazy Dancers Satu Mare în colaborare cu Primăria Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

Vom reveni cu informații privind câștigătorii.