Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Luptă pentru titlu în paşi de dans la „Bounce Dance” 2015 (FOTO)

DSC_8125Sute de dansatori s-au întrecut astăzi în paşi de dans la Concursul internațional de Hip Hop și B-Boying „Bounce Dance”, eveniment ce a ajuns în acest an la cea de-a VII- a ediție, desfășurându-se la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Concursul a debutat ca în fiecare an cu demonstrația de dans a celor trei membri ai juriului, format din dansatori și coregrafi renumiți din Ungaria și Germania. Aceștia au fost: Fazekas Robert (Ungaria), Szenasi Gergely (Ungaria), SNU DEEROCKZ (Germania).

Cele 57 de echipe participante au fost jurizate pe categorii de vârstă, selectându-se la fiecare secțiune finaliștii. Participanții au avut vârste între 7 și peste 18 ani. Prima secțiune a fost  Hip Hop solo pe categorii de vârstă, fete și băieți, urmând Hip Hop duo, Hip Hop crew și b-boyin. Plini de optimism și încurajați prin strigăte și aplauze de numerosul public sătmărean, concurenții s-au întrecut în pași de dans, creând o atmosferă incendiară.

S-au înscris în concurs peste 300 de dansatori din: Oradea, Arad, București, Cluj, Bistrița, Valea lui Mihai, Marghita, Satu Mare, Craiova, Botoșani, Timișoara și din Ungaria – Mateszalka.

Câștigătorii vor primi din partea organizatorilor cupe, diplome și medalii.

Concursul a fost organizat de Clubul de dans hip hop Crazy Dancers Satu Mare în colaborare cu Primăria Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

Vom reveni cu informații privind câștigătorii.

 

Un comentariu

  1. marti andreea Răspunde

    Nu aveți și poze la duo 12-17 ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.