PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cargo a alungat ”Ploaia” din Satu Mare (Galerie FOTO)

Cargo şi Domino au încălzit atmosfera în această seară, în P-ța 25 Octombrie, în cadrul campaniei de reciclare a deșeurilor electrice și electronice ”Recycling ROCKS!”, desfăşurată de asociaţia RoRec.

De sâmbătă, sătmărenii vor recicla. Și nu oricum… ci Rocks! RoRec a adus la Satu Mare, două trupe, una mult așteptată de fanii sătmăreni, Cargo. În deschiderea concertului Cargo, a intrat o trupă care merită toată atenția, și trebuie să revină la Satu Mare cu un nou concert. Domino, o formație din Sibiu, a adus țambalul din spatele orchestrei de folclor pe scenă, alături de bas și tobe și folclorul la rang de rock. Într-un cuvânt, un stil rock alternativ cu multe influențe și cu… țambal. Chiar dacă sătmărenii îi așteptau pe cei de la Cargo, trupa Domino a fost bine primită și aplaudată la scenă deschisă.

Urcarea trupei Cargo pe scenă a fost una ovaționată, primarul Dorel Coica declarând fanilor prezenți că va readuce Cargo la Satu Mare într-un nou concert aniversar.

Cea mai titrată trupă românească de rock, Cargo, a revenit la Satu Mare cu un nou concert, fanii sătmăreni de toate vârstele aplaudându-i și primindu-i cu aceiași căldură pe membrii formației. Show-ul a fost unul spectaculos, piesele vechi reinterpretate într-un stil mai nou, iar piesele noi au fost cântate în grup cu sătmărenii. Adi Bărar – chitară, Adrian Igrişan (Baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuţ Cârjă – clape şi Florin Barbu – bass au surprins fanii cu un nou concert marca Cargo, pe care nu-l vor uita prea repede. Nu degeaba Adi Bărar a spus pe scenă că la Satu Mare se simte aproape ca acasă, pentru că Satu Mare are în continuare mulți iubitori de muzică rock.