Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Cargo a alungat ”Ploaia” din Satu Mare (Galerie FOTO)

cargo satu mare (38)Cargo şi Domino au încălzit atmosfera în această seară, în P-ța 25 Octombrie, în cadrul campaniei de reciclare a deșeurilor electrice și electronice ”Recycling ROCKS!”, desfăşurată de asociaţia RoRec.

De sâmbătă, sătmărenii vor recicla. Și nu oricum… ci Rocks! RoRec a adus la Satu Mare, două trupe, una mult așteptată de fanii sătmăreni, Cargo. În deschiderea concertului Cargo, a intrat o trupă care merită toată atenția, și trebuie să revină la Satu Mare cu un nou concert. Domino, o formație din Sibiu, a adus țambalul din spatele orchestrei de folclor pe scenă, alături de bas și tobe și folclorul la rang de rock. Într-un cuvânt, un stil rock alternativ cu multe influențe și cu… țambal. Chiar dacă sătmărenii îi așteptau pe cei de la Cargo, trupa Domino a fost bine primită și aplaudată la scenă deschisă.

Urcarea trupei Cargo pe scenă a fost una ovaționată, primarul Dorel Coica declarând fanilor prezenți că va readuce Cargo la Satu Mare într-un nou concert aniversar.

Cea mai titrată trupă românească de rock, Cargo, a revenit la Satu Mare cu un nou concert, fanii sătmăreni de toate vârstele aplaudându-i și primindu-i cu aceiași căldură pe membrii formației. Show-ul a fost unul spectaculos, piesele vechi reinterpretate într-un stil mai nou, iar piesele noi au fost cântate în grup cu sătmărenii. Adi Bărar – chitară, Adrian Igrişan (Baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuţ Cârjă – clape şi Florin Barbu – bass au surprins fanii cu un nou concert marca Cargo, pe care nu-l vor uita prea repede. Nu degeaba Adi Bărar a spus pe scenă că la Satu Mare se simte aproape ca acasă, pentru că Satu Mare are în continuare mulți iubitori de muzică rock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.