PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PNL Satu Mare, pregătit pentru alegerile locale din 2016

Copreședinții PNL Satu Mare au afirmat astăzi, într-o conferință de presă, că Partidul Național Liberal a terminat toate etapele de organizare și omogenizare, iar din luna mai partidul intră într-o nouă etapă de pregătire pentru alegerile care vor avea loc în anul 2016.

Petre Mureșan consideră că PNL este capabil de a prelua frâiele conducerii Primăriei Satu Mare și a Consiliului Județean.

Am fost și suntem pregătiți, avem oameni competenți pentru a prelua frâiele conducerii atât ale primăriei Satu Mare cât și a Consiliului Județean. Este obligația noastră față de cetățeni de a da un primar și un președinte de Consiliu Județean, așa cum am dat României un președinte”, a spus Petre Mureșan.

La rândul său, deputatul Romeo Nicoară a susținut că în Camera Deputaților s-au adoptat trei legi electorale: legea finanțării partidelor reexaminată, legea partidelor politice și legea alegerilor locale, considerând că astfel, PNL știe deja ce are de făcut pe viitor.

Vom avea peste o săptămână un consiliu național al PNL unde vom demara toate aceste proceduri și mecanisme de pregătire a oamenilor, de selecție a candidaților și pregătirea lor pentru alegerile de anul viitor. Noi suntem pregătiți și nu avem nicio teamă și nicio reținere în a prelua conducerea locală și județeană atunci când va veni momentul”, a declarat Romeo Nicoară.